AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Maliye Bakanlığı'ndan 3 milyon TL ek ödeneğin 31.12.2013 tarihi itibariyle İl Özel İdare hesaplarına aktarıldığını söyledi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ercoşkun, Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ile bazı illerde harcanamayıp geri dönen paraların Bolu'ya aktarılması konusunda yaptığımız yoğun görüşmeler sonucunda 3 milyon TL ek ödeneğin 31.12.2013 tarihi itibari ile İl Özel İdaresine hesaplarına aktarılmasını sağladık. İl Özel idaresine aktarılan bu ek ödenek özellikle köylerdeki eksikliklerin giderilmesi amacı ile kullanılacak” dedi.
Yapmış olduğumuz köy ziyaretlerinde gerek teşkilatımızın, gerek il genel meclisi üyelerimizin gerekse muhtarlarımızın talep ettikleri eksikliklerin tek tek yerine getirileceğini dile getiren AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde ve ziyaretlerimizde bize iletilen eksiklikleri tamamlamak için Bakanlık düzeyinde yapmamız gereken bütün çalışmaları Milletvekili arkadaşım Fehmi Küpçü ile yerine getirmekteyiz. İnsan hayatı devam ettikçe isteklerin biteceğini söyleyemem ama AK Parti iktidarında hizmetlerin kesintisiz olarak devam edeceği eksiksiz bir Bolu inşa edeceğimizi söyleyebilirim. Aktarılan bu ödenek, doğru proje ile doğru zamanda çok çalışarak bazı şeylerin başarılabildiğini bizlere gösterdi. Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere tüm Hükümete Bolulu hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.