Ak Parti Milletvekili Ali Ercoşkun basın mensupları ile yaptığı toplantıda Bolu'ya bugüne kadar verdiği müjdelerin en büyüğünü verdi. Başbakan Davutoğlu ile görüştüğünü söyleyen Ercoşkun Bolu'ya 14 Milyon TL bütçe verildiğini belirtti. Söz konusu para hafta başında il özel idaresinin kasasında olacak.

Ak Parti Milletvekili Ali Ercoşkun Başbakan Davutoğlu ile yaptığı son görüşmeyi anlattı. Görüşmenin ardından Bolu'ya gelen Ercoşkun 14 Şubat Sevgililer Gününe özel vereceği müjdeyi basın mensupları ile paylaştı. Başbakan Davutoğlu ile birebir yaptığı görüşmede Bolu'nun ilçelerinde ve köylerinde kullanılmak üzere 14 Milyon TL istediğini söyleyen Ercoşkun, Davutoğlu'nun bu talebi kabul ettiğini belirtti. Söz konusu para Bolu'nun 490 köyüne yapılmak istenen yatırımların bir kalemde yapılmasını sağlayacak. Para Pazartesi gününden itibaren il özel idaresinin kasasında olacak.

ERCOŞKUN MİSYONUNU YERİNE GETİRDİ

Ercoşkun müjdeyi verdikten sonra Bolu için aktarılan 14 Milyon TL'nin Türkiye'nin 81 ili içerisinde bir ile verilen en fazla ödenek olduğu da söyledi. 14 Milyon TL'yi ise Ercoşkun talep ederken Bolu'nun trafik plakası olan 14'ten yola çıkarak istedi. Ercoşkun konuya ilişkin "Bu para ile Bolu'nun kangren olan tüm meseleleri çözülecek. Bu yıl Bolu için çok farklı bir yıl olarak anılacak. 2015 Bolu için çok parlak olacak" dedi. Ercoşkun ayrıca Orman ve Su işleri Bakanı Eroğlu'ndan da 7 Milyon TL'nin alındığını bu paranın 5 Milyon TL'sinin hala hesapta hazır bulunduğunu da hatırlattı. Haber Merkezi