Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, hakkında çıkan dosya iddialarına cevap verdi. Ercoşkun, Bu iddiayı ortaya atanlar, bunu yazanlar dünyanın en aşağılık insanlarıdır” dedi.
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Ali Ercoşkun son günlerde ortaya atılan Ömer Sayın ile ilgili Genel merkeze dosya gönderdiği iddialarına sert sözlerle eleştirdi. Ercoşkun, Birileri haber yapıyor. İçeriği ne olduğu belli değil. Sadece bilgi ve iddiaya dayandırılıyor. Kesin hüküm veriliyor. İçerikte sadece Ali Ercoşkun var. Bugüne kadar siyasi hayatım boyunca kimse için dosya göndermedim, kimseyi genel merkeze şikâyet etmedim. Bu benim siyasi ahlakıma uymaz. Yapmam, şu ana kadar da yapmadım. Böyle bir şey olmadığı halde yazan, iddia eden dünyanın en aşağılık insanıdır. Bunları böyle nitelendiriyorum” dedi.
Ali Ercoşkun sözlerini şöyle sürdürdü: Genel merkezde görevli olmama rağmen hiçbir şekilde böyle bir şey yapmadım. Birileri akşam bir masanın etrafında toplanıyor, değişik içeceklerde kullandıktan sonra kafaları bulanıyor. Ve ne yazsak, ne magazin yapsak diye konuşuyorlar. Ben bunları artık bu şekilde değerlendiriyorum.”