Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun seçim çalışmaları kapsamında Karamanlı Mahallesinde esnafları ziyaret etti.

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Ali Ercoşkun, vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Esnaf ziyaretlerini sürdüren Ali Ercoşkun, seçimlerde destek ve dua istedi. Yaşlı kadınların ellerini öperek hayır dualarını alan Ercoşkun, Ak Parti ile yola devam mı? Sizin daha refah bir ortamda yaşamınızı sürdürebilmeniz için çalışıyoruz. Ülkedeki güven ortyamı ve istikrarın sürmesi çok önemli. Bu nedenle 7 Haziran seçimlerine çok büyük önem veriyoruz. Sandıktan çıkacak sonuca saygımız var. Bolu'da 3 milletvekili ile Ankara'ya gidersek bakanların ya da başbakanımızın yanında daha güçlü oluruz” diye konuştu. Pazaryerinde doğal köy ürünleri satan yaşlı kadınlar ise, Çalışmalardan çok memnunuz. Sadece maaşlarımıza zam yapmanızı istiyoruz. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Size destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşarak destek vereceklerini söyledi.

VATANDAŞLARIMIZ 'DEVAM' DİYOR

Ziyaretleri sırasında sıcak ilgi ile karşılanan Ali Ercoşkun, Boluluların Ak Parti'ye güvendiklerini ifade ederek, Karamanlı Mahallesi Konuralp Caddesinden başlayarak, pazar yerindeki esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Gerek esnaf dostlarımızı ziyaret ederken, gerekse teşkilatla birlikte mutlu tablolarla karşılaşıyoruz. Ak Partiye devam diyen vatandaşlarımız ortaya atılan bazı spekülasyonları yalanlıyor” şeklinde konuştu.

BOLU BATI KARADENİZ İÇİN ÖNEM TAŞIYAN PROJEYE DAHİL EDİLDİ

Ercoşkun, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü: Yüzde 65'i ormanlarla kaplı bir ilde yaşıyoruz. Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu Bolu'nun fahri bir milletvekili olarak çalışıyor. Geçtiğimiz süreçte yapılan çalışmalarla Batı Karadeniz Gelişim Projesi adı altında Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak illerini kapsayan projenin startını verdik. 2019 yılının sonuna kadar 18 milyar TL'lik yatırım projesi söz konusu. Tekkedere barajı da bu proje içinde yer alıyor. Filyos projesi ile birlikte Yeniçağa'nın lojistik üst olması, Bolu'nun doğal güzelliklerinin yanı sıra bal ormanlarından tutun, turizm alanlarının desteklesine kadar bu proje kapsamında olacak. Bolu ve bölgemize refahın yeni adresi olan Batı Karadeniz Geliştirme Projesi hayırlı olsun.” Haber Merkezi