Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını merkezde sürdürdü.

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Ali Ercoşkun, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Aşağısoku Mahallesinde çalışma yapan Ercoşkun, kapı kapı dolaşarak destek istedi. TBMM İdari Amiri Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'de çalışmalara destek vermek için Bolu'ya gelerek Ercoşkun'la birlikte vatandaşları ziyaret etti.

GÜNEY FELAKETTİN KÖYÜ MEVLiDE KATILDI

Ali Ercoşkun ve Ak kadrolar daha sonra Mudurnu yolu üzerinde bulunan Güneyfelakettin Köyü mevlidine katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Ali Ercoşkun, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ercoşkun daha sonra yer sofrasına oturarak vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Ali Ercoşkun mevlidin ardından Zekiye – Yüksel çiftinin düğün törenine katıldı. Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Göynük Belediye Başkanı kemal Kazan ve partililerle birlikte düğüne katlan Ercoşkun nikah şahitliği yaptı. Genç çifte mutluluklar dileyen Ercoşkun, Zekiye ve Yüksel kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

SÜMER MAHALLESİNDEKİ SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Ercoşkun daha sonra Sümer Mahallesindeki seçim bürosunun açılışına katıldı. Dualar eşliğinde büronun açılışını yapan Ercoşkun, 7 Haziran seçimleri bizim için çok önem taşıyor. Bu nedenle gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. Bolu'nun her köşesine hizmet vermek için çalıştık. 491 köy ve 9 ilçesine hizmet ettik. Bu çalışmaları da sizlerle beraber gerçekleştirdik. İnşallah 7 Haziran seçimlerinden sonra Bolu'yu daha güçlü şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

İZZET BAYSAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Ercoşkun, servislerde yatan hastaları ziyaret etti. Servislerdeki personelle sohbet eden Ercoşkun, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

KINDIRA KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ali Ercoşkun, İl Genel Meclisi Yaşar Yüceer ve Ak Parti teşkilatları ile birlikte akşam programıyla seçim çalışmasına devam etti. Köy Kooperatif binasında vatandaşlara yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Ercoşkun, TBMM'de Bolu'yu temsil etmeye başladıktan sonra önemli çalışmaların altına imza attık. Bunları hep birlikte el ele vererek gerçekleştirdik. Bolu'nun 491 köyüne ulaştık, yaptığımız çalışmaları anlattık. İnşallah 7 Haziran seçimleriyle birlikte istikrar sürecek ve Bolu daha güçlü bir şekilde hizmet almaya devam edecek” diye konuştu. Haber Merkezi