AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türk Polis Teşkilatının görev ve sorumluluklarını başarıyla yerine getirdiğini belirterek, devlet-vatandaş ilişkisinin güçlendirilmesinde önemli rol üstlendiğini bildirdi.
Ercoşkun, Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, polis teşkilatının son yıllarda profesyonelleşme ve teknik altyapı bakımından kendini yenilediğini belirtti.
Teşkilatın personel ve eğitim kalitesi bakımından son derece üst seviyeye geldiğini ifade eden Ercoşkun, şunları vurguladı: "Ülkemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın huzurlu bir hayat yaşaması için teşkilat mensuplarının 'gece gündüz' demeden canla başla çalıştığını görmekteyiz. Türk Polis Teşkilatı, görev ve sorumluluklarını başarıyla yerine getirerek, devlet-vatandaş ilişkisinin güçlendirilmesinde de önemli rol üstlenmektedir.
Devletimiz ve hükümetimiz tarafından bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sunulacak imkanlar güvenlik birimlerimizin hızını artıracak ve vizyonunu genişletecektir."
Ercoşkun, Bolu'nun huzur şehri olmasında üstün gayret sarf eden emniyet mensuplarının 168. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Devletimizin ve milletimizin selameti uğruna hayatını feda eden polislerimizin aziz hatıralarını rahmetle anıyor, emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan emniyet mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle hepinize sevgilerimi sunuyorum" ifadesini kullandı.