AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, protokol bayramlaşmasında CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın kullandığı ifadelerin kendilerini kırdığını belirtti. Bayramlarda küslerin barıştırıldığına dikkat çeken Ercoşkun, Bayramlar da biz biliyoruz ki küskünlerin barıştığı hep iyi niyet temennilerinin ifade edildiği, kendi içine dönük mesajların verildiği ortamlardır. Farklı yerlerde küskünleri barıştırmak için bayram zamanını beklerler ki o manevi havada buzlar erisin ve güzel şeyler konuşulsun. Maalesef bu manada 3 günlük bayramı geçirirken milletvekili arkadaşımız Tanju Özcan, bu bayramlaşmada yapmış olduğu açıklamalarla gerçekten bizlerin kalbini aşırı şekilde kırdı” dedi.

Ramazan Bayramı nedneiyle düzenlenen törende konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a kullandığı kelimeler nedeniyle kırgın olduğunu belirten AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, en azından bayran günün de bu ifadelerin kulllanılmaması gerektiğini belirtti.

Bayramlarda küslerin barışırıldığına dikkat çeken Ali Ercoşkun, Bayramlar da biz biliyoruz ki küskünlerin barıştığı hep iyi niyet temennilerinin ifade edildiği, kendi içine dönük mesajların verildiği ortamlardır. Farklı yerlerde küskünleri barıştırmak için bayram zamanını beklerler ki o manevi havada buzlar erisin ve güzel şeyler konuşulsun. Maalesef bu manada 3 günlük bayramı geçirirken milletvekili arkadaşımız Tanju Özcan, bu bayramlaşmada yapmış olduğu açıklamalarla gerçekten bizlerin kalbini aşırı şekilde kırdı. Bayram zamanı sen kendi partine yönelik mesajlar verirken diğer taraftan başbakan hakkında aslı astarı olmayan sadece yalan ve iftiraya dayalı bilgilerle yalan yanlış bilgilerle yorum yapmaya eleştiri sınırlarını aşan ifadeler kullanmaya açıkçası biz alışık değiliz. Buradan bir kez daha söylemek lazım. İktidar partisi milletvekili muhakkak ki hükümetin icraatlarını takip edecek, elinden gelen işleri gerçekleştirecek. Muhalefet partisi milletvekilleri de bu yapılan işlerdeki yanlışlıkları ortaya koyacak, doğrularını da teklif edecek. Eğer böyle hareket edersek Bolu için, ülkemiz için milletimiz için çok daha güzel şeylere imza atabiliriz. Ama sadece siyasi parti liderlerine önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimini göz önüne alarak eleştiri sınırlarını aşan ifadelerle yüklenmek ve bundan politik bir rant elde etmeye çalışmak doğru bir davranış değil. Tanju beyin bayramlaşma esnasındaki bu konuşmalarını bir kez daha gözden geçirmesini tavsiye ediyorum. Eğer biz Bolu milletvekilleri olarak böyle bir ortama vesile olursak, kusura bakmayın ama başka kimler neler yapmaz. Bizim bu süreçte yapmamız gereken milletin doğru karar vermesini sağlayacak şekilde propagandamızı ortaya koymak. Kendimizi ifade etmek. Ondan sonra millet zaten önüne konan sandıkta hiçbir zaman yanlış yapmaz. Yapmadı şimdiye kadar. Bundan sonrada yapmaz. Kaldı ki kendisinin doğrudan oy kullanacağı bir ortamda en doğru kararı muhakkak ki millet verir. Şu 10 günlük süreçte birkaç gündür buradayız. Pazartesinden itibaren meclis çalışmalarından dolayı Ankara'ya döneceğiz ama hiç olmazsa Bolu'da böyle bir ortama gerek yok” diye konuştu.