Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, bir dizi temaslarda ve toplantılarda bulunmak üzere Meclis Özel Uçağı ile Lizbon'a gitti.
Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Ekonomik ve Mali Konular, Sosyal İşler ve Eğitim Komitesi toplantısına katılmak için Portekiz'e gitti.
42 ülkenin Meclis Başkanlarının katıldığı toplantıya Meclis Özel Uçağı ile giden Ercoşkun, Ekonomik Komite Başkanı olarak oturumlara başkanlık yapacak.
Toplantıda göçün ekonomik boyutları, Akdeniz'de yatırımların korunması ve desteklenmesi ile AiBPA ülkeleri arasında turizm sektörünün geliştirilmesinde üzerinde değerlendirmelerde bulunulacak.
Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ülkemiz için büyük önem taşıyan bir toplantıda Ekonomik Komite Başkanı olarak görevde bulunacağım. Bu süreçte çeşitli konular üzerinde değerlendirmeler yaparak Akdeniz'de kıyısı bulunan ülkeler için ekonomik konularda çalışacağız. 2 gün sürecek olan toplantının ardından Bolu'daki seçim çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. Haber Mekezi