Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Bolu merkezde sürdürdü.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek destek isteyen Ali Ercoşkun, ziyaretlerine devam etti. İlk olarak Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Bolu Şubesini ziyaret eden Ercoşkun daha sonra Bolu Sivil İrade Platformu tarafından düzenlenen basın açıklamasına katıldı. Daha sonra İzzet Baysal Caddesindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Ercoşkun, 7 Haziran seçimlerinde destek ve dua istedi.

GAZETELERİ ZİYARET ETTİ

Bolu'da yayın yapan yerel gazeteleri ziyaret eden Ali Ercoşkun, seçim çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler verdi. Gerçekleştirilen çalışamları anlatan Ali Ercoşkun, Bolu'ya son 13 yılda 5,9 milyar TL yatırım destek sağladıklarını açıkladı.

MEHMET EMİN GÜZ'Ü ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz gün rahatsızlanarak hastamneye kaldırılan Mehmet Emin Güz'ü evinde ziyaret eden ali Ercoşkun geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Mehmet Emin Güz'ün bir an önce sağlığına kavuşmasını isteyen Ercoşkun, el ele vererek çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

MEMUR-SEN'DEN DESTEK SÖZÜ

Ali Ercoşkun, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Kadın Kolları başkanı Arzu Aydın ve partililerle Memur-Sen Bolu Temsilciliğini ziyaret etti. Ak Parti iktidarıyla birlikte ülkeye hep birlikte hizmet ettiklerini açıklayan Ali Ercoşkun, Geçtiğimiz dönem hep birlikte Bolu'nun ve ülkenin mesellerini istişare ettik. 7 Haziran seçimleri öncesi sizlerle bir araya geldik. Demokrasinin vazgeçilmez öğeleri siyasi partilerdir. Partilerde seçimler aracılığıyla temsilcilerini TBMM'ye gönderiyorlar. En önemli mesele seçime katılım oranı ve bu katılımla beraber oyların geçerlilik oranları olduğunu düşünüyoruz. Türkiye'deki her karış toprakta yaşayan vatandaşların siyasi görüşü ne olursa olsun kendi görüşlerini sandığa yansıtmalarının ve iradelerini sandık aracılığıyla meclise yansıtmalarının ülkemizin geleceği açısından en önemli unsur olarak görüyoruz. Ak Parti mensupları olarak 13 yılda 9 seçim geçirdik. 9 seçimde de bize destek ve güç verdiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkeye hizmet edebildiyse sizin verdiğiniz destekle gerçekleşmiştir. Hep birlikte yürüdüğümüz süreçleri aynı şekilde sürdüreceğiz” dedi.

VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİ MUTLU EDİYOR

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ise, Önemli bir seçime giriyoruz. 7 Haziran seçimleri inşallah hayırlara vesile olur. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimde milletimizin teveccühünü kazandık. Bugüne kadar verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Verilen destekler boşa gitmedi. Türkiye'de güzel şeyleri konuşabiliyorsak, hayal edilen bir çok hizmet gerçekleştiyse bunları sizlerin sayesinde gerçekleştirdik. Bu başarı sadece Ak Parti'de olan insanların değil, bize destek verip sahip çıkan milletimizindir. Yine milletimizin karşısındayız. Size hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir önceki seçimlerden bu seçimi daha gerekli kılan hususlar var. Bu seçimlerde anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde etmemiz gerekiyor. Milletimiz, ülkenin geleceği için Ak Partiye gereken desteği verecek. Alanda çalışmalar yapıyoruz. 14 yıldır bu işin içindeyim, girdiğim her sokakta, her köyde, mahallelerde güzelliklerle karşılaşıyoruz. Mutlaka eksiklerimiz var. İnşallah bunları da önümüzdeki dönem gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

3 VEKİLİMİZİ ANKARA'YA GÖNDERELİM

Coşkunyürek, konuşmalarını şöyle tamamladı. İktidarımızdan kimsenin şüphesi yok. Herkes bunu kabul etti. Mutlaka anayasayı değiştirecek çoğunluğa Bolu'dan destek olmamız lazım. Bolu'dan da 3 arkadaşımızı Ankara'ya göndermemiz lazım. Geçen seçimlerde 1 milletvekilini kaybetmemiz hızımızı kesti. 2 vekilimiz çalıştı, muhalefet milletvekili hep konuştu. İnşallah 3 milletvekilimizi de Ankara'ya göndereceğiz.” Konuşmaların ardından Memur-Sen üyeleri ile sohbet edildi. Haber Merkezi