Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Çaydurt'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmarlarını sürdüren Ali Ercoşkun, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve teşkilatlar ile birlikte Yeni Çaydurt'ta vatandaşlar ile buluştu. Yeni Çaydurt Köyü Muhtarı Selami Şeramet ve çevre köy muhtarları tarafından organize edilen etkinliğe katılan Ercoşkun, yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler verdi. Çaydurt'un sorunlarını çözüme kavuşturduklarını anlatan Ali Ercoşkun, Geçmişte de bir çok kez Çaydurt'a geldik. Sizlerin dertlerini ve sıkıntılarını dinlemek için ziyaretlerimiz oldu.

Geldiğimizde toprak yol vardı, tedbir yoktu. Sorunu çözdük. Üst geçit ihtiyacı vardı, yaptık. Üstünü kapattık. Işıklandırma işini, çözüme kavuşturduk. 7 Haziran seçimleri öncesi bu ziyaretimiz nezaket ziyaretidir. Sizin evladınız olan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer bu bölgenin her türlü derdiyle ilgileniyor. Gelecekte de imkanlar dahilinde yapamadığımız çalışmaların hepsini gerçekleştireceğiz” dedi.

İMKANLAR ARTTIKÇA HİZMET ÇOĞALIYOR

Ercoşkun, konuşmasına şöyle devam etti: İller bankasından özel idareye gelen para belli. En acil ve en ivedi işleri ön plana alarak yapıyoruz. Türkiye bir noktadan bir noktaya geldi. İmkanlar arttıkça hizmetlerde çeşitleniyor. Sizin içinizden çıkan insanlarız. Derdinizi her zaman biliyoruz. Türkiye değiştikçe, yenilendikçe, geliştikçe, bu gelişimden Bolu olarak, Yeniçaydurt olarak payımızı alacağız. Bizler sizin önünüzde ve yanınızda kol kola bu işleri takip etmek zorundayız. Milletvekili olarak sizleri temsil etmeye gayret ediyorum. İktidar partisini temsil eden vekiller olarak TBMM'de çalışmak zorundayız. Bunun dışında da Başbakanımızın ülkenin her köşesine götürdüğü hizmetlerden Bolu'nun da faydalanması için çalışıyoruz. 4 yıllık bir tecrübemiz var. Tekrar aday olarak karşınızdayım.”

12 YILDA YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ 4 YILDA YAPABİLİRİZ

Ülkedeki istikrarın çok önemli olduğunu ifade eden Ercoşkun, Seçimler ülke açısından çok önemli. 12 senelik iktidarımız döneminde ülkenin geldiği nokta ortada. Eksiklerimiz olsa da, yapacak çok işimiz olsa da yapılan bir çok hizmet var. Bugüne kadar 9 seçim geçti. Bize destek verdiniz. Dünya da gelişen ülkelerde hep uzun dönemli iktidarlar var. Türkiye de de atılım yapılan dönemler tek başına iktidar dönemleri. Şu anda da Ak Parti iktidarı döneminde atılım var. İstikrarın devam etmesi çok önemli. 7 Hazirandan sonra 4 sene seçim yok. 12 senede yaptığımız çalışmayı 4 senede yapabiliriz. Bunun için anayasayı değiştirecek güçle meclise gitmemiz gerekiyor. Bolu için sandıktan çıkan sonuca saygımz sonsuz. Bu seçimde sizler bize destek verirseniz iktidar partisini temsilen 3 milletvekil ile TBMM'ye gidersek bakanın karşısına çıktığımızda daha güçlü oluruz. Başbakanımız Bolu'ya geldiği zaman söz verdi. '3 milletvekilini çıkartırsanız 4'üncüsü ben olacağım' dedi. Daha yapacak çok işimiz var. Bunları da el birliği ile çözeceğiz” şeklinde konuştu.

AK PARTİ İKTİDARI DÖNEMİNDE HİZMET GELDİ

Yeni Çaydurt Köyü Muhtarı Selami Şeramet ise Ak Parti döneminde hizmet gördüklerini belirterek, Üst geçit yoktu, kaza oluyordu. Üst geçit yapılınca kazalar azaldı. Hizmetler çok büyük. Stabilize yolumuz vardı, sıcak asfalt yapıldı. İnsanlar çamurdan kurtuldu. Kanalizasyon çalışmaları yapıldı. Ak Parti sayesinde bu hizmetler yapıldı. Şu anda vatandaşlarımız parke taşı istiyor.

Çatak yolu ve Mengen'e giden yolda proje yapıldı. Çatak köyünde bazı sıkıntılar vardı. Vekilimiz çatak yolunun değişeceğinin ve köprü yolunun açılacağının sözünü verdi. Çarşamba günü komisyon kurulacak ve köprünün açılışı yapılacak” ifadelerini kullandı.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Ali Ercoşkun ve beraberindekiler daha sonra Çaydurt'ta faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Ali Ercoşkun, 7 Haziran seçimlerinde destek ve dua istedi.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Bolu Gençlik Kolları tarafından Gölköy'de düzenlenen Hayat Gençlerle Güzel” etkinliğine katılan Ercoşkun, ilk kez oy kullanacak olan gençlerle sohbet etti. Ak parti'nin ülke genelinde hayata geçirdiği projeleri anlatan Ercoşkun, geçlerin iyi bir geleceğe ulaşması için ülkedeki istikrarın sürmesi gerektiğini belirtti.

AVDAN KÖYÜNDE MEVLÜDE KATILDI

Ali Ercoşkun daha sonra Avdan Köyünde düzenlenen mevlüde katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Ercoşkun, destek istedi. Haber Merkezi