Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafını ziyaret etti.

Ak Parti'nin çalışkan adayı Ali Ercoşkun teşkilatların desteğini arkasına alarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 50 kişilik ekiple Bolu pazarını şenlik alanına çeviren Ercoşkun, vatandaşlarla kucaklaştı. Hal Pazarı içindeki esnafı ziyaret eden Ercoşkun destek ve dua istedi. Türkiye'nin gidişatı ile ilgili olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Ercoşkun, ülkedeki istikrar ve güven ortamının sürmesi ile birlikte Türkiye ve Bolu'nun değişip dönüşeceğini vurgu yaptı.

YAŞLI KADINLARDAN SEVGİ SELİ

Yöresel köy ürünlerinin satıldığı pazara giden Ercoşkun, köylülerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Ercoşkun'a sıcak bir karşılama yapan köylüler, Ak Parti'nin sürdürdüğü politikalardan memnun kaldıklarını, Ak Parti'nin yeniden iktidar olması için destek vereceklerini söylediler. Ercoşkun ise, Bolu'nun geliştiğini, vatandaşın desteği ile 3 milletvekili çıkartmaları durumunda başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da 4. milletvekili olacağını hatırlatarak, 3 milletvekili ile Ankara'ya gitmeleri durumunda bakan ve başbakan'ın karşısında güçlü olacaklarını dile getirdi.

“BOLU KARARINI VERMİŞ”

Ali Ercoşkun, pazar ziyaretleri sırasında karşılaştıkları ilginin Bolu'nun seçimlerde kararını verdiğinin göstergesi olduğunu açıklayarak, Bolu'nun her köşesinden, köylerden ve ilçelerden gelen herkes Bolu pazarında bir araya gelir. Annelerimiz ve bacılarımızın el emekleri ile yaptıkları ürünler herkese satılır. Bolu pazarı çocukluğumuzdan beri büyük anlam taşır. Burada herkesi görürüz. Ak Parti teşkilatları olarak oldukça geniş bir ekiple, üç milletvekili adayımızla pazardayız. Pazardaki hava, coşku ve heyecan seçimlerde Bolu'nun kararını verdiğini, 2'inci yarının başladığı Türkiye'de Bolu'nun da 2''inci yarıya çok güzel başlayacağını gösteriyor” dedi.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ercoşkun pazar ziyaretinin ardından İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak Muhtarlarla bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kente olan ilgisinden bahseden Ercoşkun, Önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Eğer 7 Haziran'da sizleri temsilen bizler, iktidar partisini temsilen 3 milletvekili olarak meclise gidersek bir bakanın, bir başbakanın karşısına çıktığımızda hem Bolu'yu, hem de Bolu'nun menfaatlerini çok daha güçlü bir şekilde savunabiliriz. Bugüne kadar sizlere hizmetkar olmaya gayret ettik. Bundan sonrada sizlerle, mesai arkadaşlarımızla; yani muhtarlarımızla, il genel meclis üyelerimizle, belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle ve teşkilatlarımızla birlikte Bolu'ya hizmetkar olmaya devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi