Bolu'da, inşaat sektörünün parlayan yıldızı Alemdar İnşaat, Boluspor'a destek olmaya devam ediyor. Atatürk Stadyumundaki yıllardır bozuk olan skorbord Alemdar İnşaat tarafından yenilendi.

Gerçekleştirdiği projeler ve yatırımlar ile inşaat sektörünün parlayan yıldızı olan Alemdar İnşaat, Boluspor'a da destek vermeye devam ediyor. Alemdar İnşaat'ın sahibi Abdullah Alemdar her yıl olduğu gibi bu sene de Boluspor için kanayan yara haline gelen skorbordu yaptırarak yeni görünümüne kavuşturdu.

Bir otelde basın mensupları ile bir araya gelen Abdullah Alemdar, Boluspor'a destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Boluspor'un çıkış yakaladığını ifade eden Alemdar, Alemdar İnşaat olarak projelerimiz son hızıyla devam ediyor. Bolu'da kazandığımızı Bolu'ya yatırarak, Bolu için çalışmaya devam ediyoruz. Tabi ki Bolu için önemli olan Boluspor'umuza da destek vermeye devam ediyoruz. Bundan sonra da her koşulda desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Toplantının ardından Atatürk Stadyumuna giden Abdullah Alemdar, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Skorbordun yenilenmesi ile ilgili olarak açıklama yapan Alemdar, Boluspor'a başarılar diledi. Haber Merkezi