Mimarlık, mühendislik, dekorasyon ve proje hizmetlerinin verileceği ‘Albayrak Mühendislik' yeni adresinde hizmete girdi.

İşletmeciliğini Durmuş Ali Öz'ün yaptığı Gerede'de yıllardır hizmet veren Albayrak Mühendislik, yeni adresi Demirciler Mahallesi Hacı Emi Efendi Caddesi Belediye altı adresinde kalite ve güvenin adresi olacak.

Isı yalıtım ve doğal döşemesinde kendinden söz ettiren Albayrak Mühendislik doğalgazda ve ısı yalıtım yıllardır hız kesmeden Geredelilerin hizmetine koşuyor. Ayrıca mühendislikte, kombi, doğalgaz, kazan, kat kaloriferi, ahşap lampir, banyo, hırdavat malzemeleri, laminant parke, mutfak dolabı gibi ürünleri immergaz, Bosch ve Buderus kalitesinde sunuyor.

Bolu'da Karamanlı Mahallesi İsmet Paşa Caddesi No 76 adresinde de hizmet verdiklerini belirten Durmuş Ali Öz, Yıllardır Gerede ve Bolulu vatandaşlarımıza hemşehrilerime hizmet vermekten onur duyuyorum. Isı yalıtım ve doğal döşemelerinde işinde uzman arkadaşlarımızla ekibimizle kusursuz iş yapma onurunu taşıyoruz. Yeni adresimizde ve Bolu'daki şubemize tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Gerede şubemize 311 71 13 Bolu şubemize 215 96 50 numaralarından ulaşabilecekler” diye konuştu.