Bolu'da PKK sempatizanı iş adamları varmış!

BBP İl Başkanı Mahmut Alan sosyal medya hesabından çok dikkat çekici paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

BBP İl Başkanı Mahmut Alan Bolu'da bazı doğulu iş adamlarının işyerlerine göstermelik Türk Bayrağını astığını fakat PKK'ya sempati duyduklarını iddia etti. Alan bu kişileri tespit ettiğini gerekli mercilere bu bilgileri verdiğini de belirtti. Mahmut Alan sayfasında Bolu ve ilçelerinde yaşayıp da sosyal medya hesaplarından PKK'yı övücü paylaşımlar yapan kişilerin sayfalarında da çarpıcı fotoğraflar yayınladı.

“BUNLARI POLİSE BİLDİRİNİZ”

Mahmut Alan konuyla ilgili yaptığı açıklama da, Senelerdir arkadaş olduğumuz, tanıdığımız bazı kişileri kürt oldukları için yargılamadım ve her ortamda da yüzlerine söyledim PKK'yı destekleyen babam olsa acımam diye.... Bu şahısları sırf kürt ayrımcılığı yaptı demesinler diye dışlamadım. Hep sınadım ama acık acık PKK'lıyız demediler. Face sayfalarından takip ettim. Kendileri Bolu'da ticaret yaptıkları için paylaşımlara dikkat etmiş lakin anası, babası, kardeşi, yeğeni kısaca yedi sülalesi vatanımıza hakaret etmiş, PKK'yı da övmüş. Alayını engelledim ve hayatımdan sildim. Gerekli mercilere de kayıtları verdim. Sizlerde bunları biliyorsanız polise bildirin. Çünkü vatan olmazsa siz de olmazsınız” dedi.

“BUNLARI ZENGİN EDEN BOLU HALKI”

Mahmut Alan paylaşımlarında PKK'lıların Bolu'da çok ciddi şeyler yapacağını da iddia ederek, Hangi partili olursanız olun bir olmazsanız PKK'lı vatan hainleri Bolu'da ciddi şeyler yapacak. İşte o zaman sakın bana bunlar ne ara Bolu'da çoğaldı demeyin. Her zaman söylerim Kürt kardeşlerimizle sorunumuz olamaz, olanın karşısında oluruz. Ama PKK sempatizanlarını tüm Bolu biliyor. Zira iş veren , para kazandırıp zengin eden Bolu halkıdır” dedi. Haber Merkezi