Alan, Bolu'da PKK sempatizanlarının olduğu vurgusunu yaptı

BBP İl Başkanı Mahmut Alan, kendilerini gizleyen ama zaman zaman da açıklar veren, Bolu'da aramızda yaşayan PKK sempatizanlarının olduğunu öne sürdü. Daha öncede konuyla ilgili yerel basına açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Mahmut Alan, Bolu'da yaşayan ve insanlar tarafından da kim olduğu bilinen PKK sempatizanlarının sosyal medyadaki bazı paylaşımlarını belge olarak sundu.

Bu paylaşımların Taşkesi'de yaşanan olaylara zemin hazırladığını söyleyen İl Başkanı Mahmut Alan yaşanan olaylardan sonra CHP İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'ın Bolu'nun gençlerine, Valiye ve Taşkestililere hakaret ettiğini belirterek sert sözler söyledi.

Sosyal Medya üzerinden PKK sempatizanlığı yapanların bazı paylaşımlarını çıktı olarak gösteren Mahmut Alan, Bolu'daki gençlerimizi ciddi bir şekilde provoke eden, arkadaşlarımızın Milli duygularıyla oynayan, polisimize, askerimize, bayrağımıza, vatanımıza hakaret eden ama aynı zamanda Bolu halkından para kazanan, Bolu halkından iş alan, Bolu'da yaşayan bu şahıslar Vatana ihanet etmektedir” dedi.

“MADDİ KAYNAKLARINI KESELİM”

Bolu'da yaşayıp da teröristlerin resimlerini, paçavralarını paylaşan, PKK'ya destekçi ibareler kullanan sempatizanların sosyal medyadaki paylaşımlarını isimleri kapalı bir şekilde gösteren Mahmut Alan, Bizim Devletimize güvenimiz sonsuz. Yalnız bizim terörle mücadelede en dikkat etmemiz gereken konu maddi kaynak. Maddiyatı da bizim bu PKK sempatizanlarından alış veriş yapmayarak kesmemiz gerekir. Bu kişileri ben açıklama yetkisine sahip değilim. Çünkü yüzlerini açık açık gösterdiğimde hedef göstermiş oluyorum. Ama ben Vatanı seven bir insan olarak, siyaseti tamamen arkamda bırakarak, Niğde'li olsam da 30 seneden beri Bolu'da yaşayıp bu sokakların çocuğu olarak bütün Bolululara sesleniyorum; Vatanın olmazsa, Bolu olmazsa, Bayrağın olmazsa bunlar gelir senin elinden paraylada alır, güçlenir yeri gelir ayaklanarak da alır. Bunların maddi kaynaklarını keselim. Kürt kardeşlerimizle hiçbir sorunumuz yok. 12 seneden beri bu sokaklarda bağırdım, Kürt-Türk kardeştir, PKK kalleştir diye. Bunun altında daha başka laf aramayın. Biz bu paylaşımları yapanlara kızıyoruz. Ben kişi ile olan kavganın peşinde, sokak kavgasının peşinde değilim, mahalle kavgasının peşinde değilim, ben Vatan kavgasının peşindeyim. Tabii ki polisimize, askerimize yardımcı olacağız. Ama kesinlikle hiçbir kardeşimiz Devletin yerine geçmeye kalkmasın. Ama demokratik hakkımız ne ise onu kullanalım. Tepkimizi de gösterelim, Türk Bayrakları ile Bolu sokaklarını dar edelim” şeklinde konuştu.

“İÇERİ GİREN HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK”

Taşkesti'deki halkın inşaatta çalışan PKK sempatizanı işçilere karşı ayaklanmasının perde arkasında sosyal medyada yapılan bu tür paylaşımların olduğunu söyleyen Alan, Taşkestili gençlerimize ulusal medya faşist dedi. Şimdi ben size soruyorum. Bu paylaşımları facebook ortamında hepimiz görüyoruz. Kim olduklarını da bütün Bolu biliyor. Bunları görüp de Bolu Dörtdivan'da ve Düzce'de şehidimiz varken Taşkestili Vatandaşlarımıza da biraz hak vermemiz lazım değil mi? Yani ev sahibi kapıyı açık bıraktı diye suçlu da, içeri giren hırsızın hiç mi suçu yok. Bu paylaşımları yapanlar ortamı germemiş midir?” diye sordu.

“HÜSEYİN YIKILMAZ, SENİ SEVERLER”

Açıklamalarına CHP İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'a karşı sert sözlerle devam eden Alan, Bolu CHP İl Teşkilatının arsız, terbiyesiz, kendi partililerine bile hakaret eden, ben artık onun için söyleyecek söz bile bulamıyorum. Çünkü ben ne dersem deyim bunlar haklı çıkmak için herşeyi yapar. Bu şahsiyet kendi partisi tarafından disipline gönderilmiş ama son anda araya giren değerli abilerimiz sayesinde partide kalmış bir İlçe Başkanı. Adam çıktı Bolu gençlerine hakaret etti. Yıkılmaz, ‘O dükkanlarda Türk Bayrağı var, siz nasıl adamsınız da Türk Bayraklı yerlere saldırdınız, siz faşistsiniz' dedi. Ama hiç demedi ki ya çocuklar siz şehit acısı ile böyle bir hareket yaptınız ama yanlış, bunu yapmayın. Bunu böyle deseydi eleştiri olarak alırdık. Ama sen hakaret edemezsin Hüseyin Yıkılmaz, seni severler” şeklinde konuştu.

CHP Milletvekili Tanju Özcan'ı da Milliyetçi açıklamalarından ötürü tebrik eden BBP İl Başkanı Mahmut Alan, Tanju Özcan'ı seviyorum. Bolu'nun üç tane Milletvekili var, üçünü de seviyorum. Valimi de seviyorum. Çünkü bu insanlar Mülki Amirlerdir. Biz Mülki Amirlerimizle hareket edeceğiz, onlarla beraber bu PKK sempatizanlarını toprağa gömeceğiz. Ama hakaret ederek değil, mücadele ederek. Devletin mücadelesine destek olarak” diyerek Hüseyin Yıkılmaz'ı sert sözlerle eleştirmeye devam etti.

“Hüseyin Yıkılmaz ölü sevicinin anlamını biliyor musun”

Mahmut Alan yine sosyal medya üzerinden profil fotoğrafında Türk Bayrağı bulunan birinin PKK sempatizanlığı yaptığını göstererek Hüseyin Yıkılmaz'a seslendi, Hüseyin Yıkılmaz sen çık Valiye gaz alıcı de, tut Taşkestililere mafya bozuntusu de, Bolulu kardeşlerimize de ölü sevici de. Hüseyin Yıkılmaz ölü sevicinin anlamını biliyor musun. Ölü ile cinsel ilişkiye giren demektir. Hüseyin Yıkılmaz hani seni severler diye o yüzden söylüyorum. Neymiş her Türk Bayrağı asan masum değilmiş. Hüseyin Yıkılmaz her Türk Bayraklıyı Vatan sever sanma, her sakallı da deden değil. O senin geçmiş olsun deyip vatandaşa mafya bozuntusu, Valiye de gaz alma aracı dedin ya bak o arkadaşlar ne yazmış; ‘Bıktım artık Kürt-Türk kardeşliğinden, molotof kimin elindeyse benim kardeşim odur' Ya bunlar PKK'lı olduğunu kabul ediyor Hüseyin Yıkılmaz, sana noluyor.

“Adam olacaksın!”

Malum Dernek Başkanının öz yeğeninin paylaşımlarını gösteren Alan, Bak ne demiş malum şahsiyet; ‘Kürdüm lan, PKK'lıyım lan, YPG'yim lan' hani buradaki lan kelimesini bence Hüseyin Yıkılmaz'a söylüyor. Ben PKK'lıyım işte ısrar etme diyor. Sen beni masum köylü diye koruma diyor. Altına da not düşmüş ve bence bunu da Hüseyin Yıkılmaz'a değindirmiş, ‘…. yiyorsa gel yargıla' demiş. Hüseyin Yıkılmaz sen gençlerimize hakaret etmeyeceksin. Adam olacaksın, çünkü sen yarın oy alırken o mafya bozuntusu dediğin, ölü ile cinsel ilişkiye giren çocukların yanına gideceksin oy istemeye. Ama ha sen diyorsan ki benim Vatanla ilgili sıkıntılarım var tabi gidip PKK'lılardan da oy isteyebilirsin” dedi.

“Her zaman en önde yürüyen Yıkılmaz, HDP'lilerle yürürken aralarda yürüyor

Hüseyin Yıkılmaz'ın HDP'ye karşı sempatisi olduğunu ileri süren Alan, Gizliden gizliye HDP'lilerle yürüyüş yapıyor. Her zaman en önde yürüyen Yıkılmaz, HDP'lilerle yürürken aralarda yürüyor. Bir aşkı var ama açığa çıkartamıyor. Hem cam kırılmasın, hem şiş yanmasın öyle bir durum var” dedi.

“ÇIKART YIKILMAZ'I, CHP YIKILMAZ OLSUN”

Tanju Özcan'a seslenen Alan, Vekilim seni seviyoruz. Ben buradan CHP'ye sesleniyorum. Bu adamı partiden atın iddia ediyorum CHP Bolu'dan 10 bin oy alıyorsa 15 bine çıkar bu. İşte size de seçim stratejisi, çıkart Yıkılmaz'ı, CHP yıkılmaz olsun” şeklinde konuştu. Emrah ÖGET