Sahasında Gaziantep Belediyespor karşısında beklenmedik beraberlik alan Boluspor'da moraller bozuldu. Mutlak üç puan için sahaya çıkan kırmızı beyazlılar, geliştirdiği ataklar ve rakibin alan savunmasını bir türlü geçemeyince Boluspor rakip filelere gol atamadı.
Boluspor sahaya üç puan için çıkarken, rakibi karşısında istediği sonucu alamadı. Karşılaşmanın ilk yarısında sahada 10 kişi kalan Gaziantep Belediyespor karşısında gol arayan kırmızı beyazlılar, duran toplardan ve kornerlerden sonuca gitmek isterken, Boluspor bir türlü istediği golü bulamadı.
Rakibin ceza sahası yakınlarından ve kornerlerden kale önüne yapılan ortalardan her topu Gaziantep Belediyespor oyuncuları başarılı olup, kırmızı beyazlılara pozisyon vermezken 90 dakika içinde Boluspor'un bu pozisyonlardaki eksikliği de görülmüş oldu. Rakip Gaziantep Belediyespor bütün duran top organizasyonlarını alarak Boluspor karşısında başarılı oldu. Rakibin sahada 10 kişi kalmasından dolayı oyunu tamamen rakip sahaya yayması gereken Boluspor'un, bunda da başarılı olamadığı göründü. Kırmızı beyazlılar çabuk oynaması gereken dakikalarda başarılı olamazken, istenilen golde bir türlü gelmedi.
Zorlu maça bir hafta boyunca çok önem veren teknik heyetin maçın genelinde tek eksikliğinin de duran top rakibe verdiği üstünlüğü göründü. Boluspor, hafta içinde yaptığı antrenmanlarda bu pozisyonlara fazla önem almadığı görünüp bu eksiklikte maça yansıdı.