Seçim sonuçlarını değerlendiren BBP İl Başkanı Mahmut Alan, özellikle sosyal paylaşım sitelerinde AK Parti sevenlerin yaptıkları yorumları ve partililerin siyaset anlayışını eleştirdi. Alan, Şapkanızı önünüze koyup düzgünce düşünün. İnsanları kutuplaştırmayın ve halk için siyaset yapın” diye konuştu.

Seçim sonuçlarını değerlendirmek için basının karşısına çıkan BBP İl Başkanı Alan, AK Partililerin aldıkları oy oranına rağmen hala ders almamış olduklarını söyleyerek, özellikle sosyal paylaşım sitelerinde yapılan yorumlara da eleştirdi. AK Parti Bolu İl Başkanı Coşkunyürek'in seçim ertesi yaptığı basın toplantısında Seçimler bitti, bundan sonra yolumuza 95 bin 750 vatandaşımızla devam edeceğiz. Bize oy verenlerle devam edeceğiz” demesini eleştiren Alan, AK Partililerin hala ders almadıklarını söyleyerek, halk için siyaset yapmadıkları sürece düşüşün devam edeceğini belirtti.

“HİÇ HENDİNİZİ KANDIRMAYIN”

Alan Hala ders çıkartmamışsınız. 95 bin 750 kişi size oy vermiş olabilir. Ama Bolu'nun nüfusu 95 bin 750 değil. Size oy vermemiş insanlar da olabilir. Siz halk için siyaset yapmalısınız. Ak Parti siyaseti yaptığınız sürece bu sıkıntılar devam eder. AK Parti, MHP, CHP bu ülkeye lazımdır. HDP'nin barajı aşmaması lazımdı. Vatan hainlerini hep beraber Meclis'e sokmayı başardık. Bunu nasıl başardık kimse anlayamadı. Şuan herkes birbirine leke atıyor, suçlama yapıyor. Bu suçlamayı yapan özellikle AK Partili arkadaşlara şunu söylüyorum. Hiç kendinizi kandırmayın oy sonuçlarına baktığınızda MHP attırmış, CHP az miktarda attırmış, doğudaki AKP'nin bütün oyları HDP'ye gitmiştir. Buradan çıkarılması gereken ders herkes şapkasını önüne koyacak, düzgünce düşünecek AK Parti doğru yaparsa yanında oluruz, CHP, MHP doğru yaparsa yanında oluruz. Tekrar söylüyorum insanları kutuplaştırmaktan vazgeçin. Bunu Bolu'da da yaşadık. Bir yorum yaptı diye insanlar işinden edildi, üzerine yüründü artık bu baskılı siyaseti bırakıp halk siyaseti yapmanızı istiyoruz. Bizim kaybetmemiz hiç önemli değil biz her zaman doğruları söyledik” dedi. Haber Merkezi