MHP ile ittifak istedik, Bahçeli kabul etmedi” diyen BBP'li Alan SP ile ittifakı değerlendirdi.

BBP ve SP'nin yaptığı seçim ittifakının hayırlı olmasını dileyen BBP Milletvekili Aday Adayı Mahmut Alan, MHP ile ittifak yapılamamasından dolayı üzgün olduğunu söyledi. Alan, Üzgünüz. MHP ile ittifak istedik, Bahçeli kabul etmedi” diyerek her iki parti ile düşünülen ittifakta hiçbir çıkar ve şart gözetmediklerini kaydetti.

Haziran'da yapılacak olan seçimlerde ittifak kararı alan BBP ve SP ilk adımı attı. Kamalak Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenleyen ikili "Bugün bir adım attık inşallah hayırlara vesile olur" dedi.

Bolu'da ittifakı değerlendiren BBP Milletvekili Aday Adayı Mahmut Alan ittifakın hayırlı olmasını dileyerek, MHP ile de ittifak istediklerini ancak Bahçeli'nin kabul etmediğini söyledi. Alan Üzgünüz” dedi. Alan şunları söyledi: Üzgünüz. MHP ile ittifak istedik. Şunun da bilinmesini istiyorum İttifakı ilk isteyen taraf BBP. BBP, sözlü açıklama yaptı ama tabandaki arkadaşlarımızın baskısı üzerine düşünün bir partinin genel başkanı kendi onur ve gururunu düşünmeden kendisini ön planda tutmadan Sayın Devlet Bahçeli'den randevu istedik, yazılı randevu istedik ve dedik ki hiçbir şart olmaksızın destek vereceğiz” dedi. Bahçeli kabul etmedi. Üzüntülüyüz. SP ile aynı anda onla da görüşüyorduk. SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak Allah razı olsun bizi ziyaret etti. Biz de inşallah onu ziyaret edeceğiz. İttifak oldu gözüküyor. Milletimize hayırlı olsun. Bizim amacımız doğruyu bulmak. Bu ittifak günah değil, haram değil, yanlış değil. Hiçbir çıkar gözetmeden ittifak istedik” Haber Merkezi