Akademi liglerde alınacak başka kupa kalmadı. Son yıllarda Boluspor alt yapısında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Yılmaz Özen 2009-2010 sezonunun ardından geçen sezon PREMİER CUP U15 de Türkiye Şampiyonluğu'nun ardından, bu sezonda Coco Cola U16 Türkiye şampiyonasında 2'inci olup camiaya bir kupa daha armağan etti. Akademi takımlarının başında yaptığı çalışmalarla başka alınacak bir kupa olmadığını da bu sezonun ardından göstermiş oldu.

Boluspor kamuoyunda alt yapıya önem verilmesi sıkça gündem yaratsa da Yılmaz Özen çalıştırdığı Akademi takımları son 5 yılda 3 kupa aldı. 2009 -2010 sezonunda Coco cola akademi liginde, U16 takımıyla Antalya da Türkiye 4'üncüsü kupasıyla başlayan serüven, 2013-2014 sezonunda PREMİER CUP da U15 Takımıyla Türkiye 1'incisi, bu sezonda 2014-2015 dede Coco Cola U16 Türkiye şampiyonasında Boluspor camiasına Türkiye 2'incisi kupası hediye edilirken, Boluspor müzesi bir kupa daha görmüş oldu. 2009-2010 sezonunda U16 takımıyla kazanılan kupa ile o zamanın takımında Emre Kılınç, Yılmaz Özen tarafından Boluspor'a kazandırılırken o zamanlardan bugünlere gelinmesiyle birlik de kazanılan kupa ile Boluspor'un da ne kadar büyük bir oyuncu kazandığı camia tarafından bilinirken Emre Kılınç şimdilerde birçok süper lig takımının listesinde olduğu biliniyor.

2013-2014 sezonunda ise U15 takımıyla uzun vadeli yapılan çalışmaların ardından plan ve program neticesin de PREMİER CUP da U15 takımı Türkiye şampiyonu olup hem ülkemizi hem de Boluspor'u Avrupa da temsil etmeyi başarmıştı. Geçen yılın şampiyon çocukları kaldıkları yerden Coco Cocola U16 Türkiye şampiyonasında finale çıkmayı başarmış final maçında Trabzonspor ile karşılaşan Boluspor U 16, son 2 dakikada kalesinde gördüğü penaltı golüyle turnuvada Türkiye 2'incisi olarak Boluspor müzesine Yılmaz Özen'nin örgencileri bir kupa daha hediye etmeyi başardılar. Alınan bu başarıların ardından Yılmaz Özen hoca ile Akademi takımlarıyla alınacak bir kupa kalmadığını da Antalya da alınan Türkiye 2'incilik kupasıyla da göstermiş oldu. Haber Merkezi