*Yeni sanayi sitesinin siyasi polemik olmaya devam etmesi üzerine Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz'dan sert açıklamalar geldi. Mevcut Sanayi sitesinin ömrünü tamamladığını belirten Yılmaz, Sanayi bizim açımızdan devrini tamamlamıştır. 5 kişi için de olsa yeni sanayi yapılacak. Yapılmıyor mu? Canı cehenneme diyerek sanayiyi kapatacağız. Kapatıp, kapatmayacağımızı da göreceksiniz. O zaman hodri meydan diyeceğiz” dedi.

Haber: HAKAN AYDIN

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yapılması planlanan yeni sanayi sitesinin sürekli siyasiler tarafından polemik konusu yapılması üzerine sert açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, Bolu Belediyesi'nin yeni sanayi sitesi gibi bir gündemi bulunmadığını belirterek, son yapılan toplantıyla ilgili olarak, Bolu Belediyesi'nin sanayi gibi bir gündem maddesi yoktur. Valilik sanayiyle ilgili arkadaşlarla bir araya geldi ve Bolu Belediyesi olarak artık biz kenara çekiliyoruz. Çünkü konu su istimal edildi. Biz sanayi esnafıyla, sanayinin problemini çözmeye yönelik toplantı yapıyoruz. Ama konuşanlara bakıyorsunuz; sanayi ile ilgilisi olmayan, işyeri bulunmayan ve sırf siyasi polemik olsun diye konuşanlar var” dedi.

“SANAYİYLE İLGİLİ, BOLU BEEDİYESİ'NİN BİR DERDİ YOKTUR”

Vali Ahmet Zahteroğulları'nın katılımıyla gerçekleşen son toplantıda konuşanların sanayi esnafı olmadığını belirten Başkan Yılmaz, O toplantı sanayiden dükkan almış, problemi olanların, problemlerinin çözüm toplantısıydı. Konuşanlara baktığınız zama; konuyla alakasız, sırf siyasi ve aynı yapıda ki insanlar. Kusura bakmayın; Sanayiyle ilgili Bolu Belediyesi'nin bir derdi yoktur. Valilik TOKİ'ye bildirecektir. TOKİ'den gün verilecektir. Ve sistem yürüyecektir. Bolu Belediyesini ilgilendiren bir konu yoktur” ifadelerini kullandı.

“SANAYİYİ KAPATACAĞIZ”

Polemiklerin devam etmesi ve yeni sanayi sitesiyle ilgili çalışmaların tıkanması halinde, mevcut sanayiyi kapatacaklarını sert bir dille belirten Başkan Yılmaz, Mevcut sanayi bizim açımızdan devrini tamamlamıştır. 5 kişi için de olsa yeni sanayi yapılacak. Yapılmıyor mu? Canı cehenneme diyerek sanayiyi kapatacağız. Kapatıp, kapatmayacağımızı da göreceksiniz. O zaman hodri meydan diyeceğiz. Geçmişte biz bir fikriniz varsa, fikir üretin dedik mi? Siyasilere yazdık mı? Cevap geldi mi? Yok. Biz şov yapmıyoruz. Biz ciddi işler yapıyoruz. Biz Bolu'yu geleceğe taşıyacak projeler üzerinde çalışıyoruz. Polemikleri gidin nerede yaparsanız yapın? Polemiklerden çekinecek, yamulacak da adam yok karşınızda” diye konuştu.