Ak Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarına Aktaş Mahallesi'nde devam etti. Başkan Yılmaz konuşmasında, Vatandaşlarımızın çalışmalarımızdan memnun olmaları bizi gururlandırıyor. Yeni dönemde de Bolu için çok güzel projelere imza atacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
Bolu'ya yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Başkan Yılmaz, seçim çalışmaları çerçevesinde gittiği her mahallede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaşlardan destek sözü alan Yılmaz, 10 yıllık hizmet süremizde halkımızla aramızda çok güzel bir gönül bağı kurduk. Vatandaşlarımız çalışmalarımızdan memnun olmaları bizi gururlandırıyor. Yeni dönemde de Bolu için çok güzel projelere imza atacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
Kalıcı olan hizmetlerdir
Başkan Yılmaz açıklamasının devamında,” Bizler yaptıklarımızla övünmüyoruz, çünkü yaptıklarımız ortada vatandaşlarımız bunları görüyor, Belediyecilik bir hizmet makamıdır, koltuklar gelip geçicidir, kalıcı olan hizmetlerdir. Artık çıraklık dönemimiz bitti. Kalfalık dönemimiz de bitti. İnşallah ustalık döneminde Bolu'nun hizmetkârlığına devam edip, eksik kalan işlerimizi tamamlamak için hem Aktaş Mahallesi'ndeki vatandaşlarımızın tamamından hem de Bolu halkından tekrar bize destek vermelerini istiyoruz. Onlara hizmet etme arzusunda olduğumuzu ifade ediyoruz. Dualarını ve desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.