Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyarette bulunarak Oda Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Belediye Başkanı Yılmaz ve beraberindekileri Ticaret ve Sanayi Odası'na gerçekleştirdikleri ziyarette Meclis Başkanı Gökhan Yaman, Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ile Oda Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri konuk ederken, Ticaret ve Sanayi Odası'nın gündemi, faaliyetleri ve devam etmekte olan projeler hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş tarafından Başkan Yılmaz'a bilgiler verildi. Ticaret ve Sanayi Odası'nın Kasım ayında gerçekleşen Meclis toplantısına da iştirak ettiğini kaydeden Yılmaz, Bolu tüccar ve sanayicisini temsil eden TSO'nun Bolu'nun en önde gelen sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü olduğunu dile getirerek TSO yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Alaaddin Yılmaz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden TSO Başkanı Türker Ateş ise Oda Yönetim Kurulu olarak benimsedikleri temel ilkelerden birisinin de yürütülen çalışmalarda ildeki yerel otorite ve kurumlarla verimli bir işbirliği ve diyalog ortamı sağlamak olduğunu; Bolu Belediyesi'nin de kurum olarak TSO'nun en önemli paydaşları arasında yer aldığını dile getirdi.
Ziyaretin devamında, BESOB Başkanı Tahir Gayret ve BESOB Yönetim Kurulu üyeleri ile OSB Müdürü Mustafa Gülen'in de katılımıyla yeni büyük sanayi sitesi projesi ile ilgili bir toplantı gerçekleştirilerek projedeki mevcut durum ve süreç hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.