Gerede Belediyesi'nin yapımı biten hizmet binasının çevresini ilçede ilk kez uygulanan bir çalışma ile renkli desenli asfalta kavuşturan Mustafa Allar, yeni binasına da kavuştu.

Gerede'nin Aksaray'ı olmaya namzet, yeni belediye binası bu haftadan itibaren hizmete vermeye başlıyor. Belediye'nin yapımı biten hizmet binasının çevresini ilçede ilk kez uygulanan bir çalışma ile renkli desenli asfalta kavuşturan Mustafa Allar, yeni binasına da kavuştu. Gerede Belediyesi yapımı tamamlanan Yeni Hizmet Binası'na kavuşuyor. Gerede Belediyesi çalışanları 12 ekim pazartesi (bugün)den itibaren mesaiye yeni binada başlayacak.

Başkan Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; Yapımı tamamlanan Yeni Hizmet Binamızdaki ilk mesaimize İnşallah pazartesi günü başlıyoruz. Yeni binamızda nezih bir ortamda vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vereceğiz. Vatandaşlarımız yoğun bir şekilde faydalanmakta olduğu Su, Emlak, AK Masa gibi hizmetlerimizi hemen giriş katında bulunduracağız. Yeni Hizmet Binamız ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu. Haber Merkezi