1200 Kişinin katıldığı ‘Sandık Görevlileri Danışma Toplantısı' gövde gösterisine dönüştü;
ALAADDİN YILMAZ: KENDİMİ SİZLERE EMANET EDİYORUM”
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, düzenlediği ‘Sandık Görevlileri Danışma Toplantısı' ile seçim günü Sandık Başkanı, Müşahit, ve Okul Sorumlusu olarak görev yapacak bin 250 kişi ile bir ara geldi. Büyük bir gövde gösterisine dönüşen toplantıda partililere hitap eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, konuşmasında, 10 yıldır Bolu'yu geleceğe taşımak için var gücüyle çalıştığını söyleyerek Kendimi sizlere emanet ediyorum. 30 Mart günü sandıklara sonuna kadar sahip çıkmak göreviniz olsun. Altı gün uyumayın, altı gün sonra da sandıklara sahip çıkın” diye konuştu.
AK Parti, hafta sonu gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerinde sandıklarda sandık başkanı, müşahit ve okul sorumlusu olarak görev yapacak partililerle ‘Sandık Görevlileri Danışma Toplantısı'nda bir araya geldi. Pazar günü Gürzap Yılmaz Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilen toplantıya; Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, il kadın ve gençlik kolları başkanı ve 1250 kişi katıldı.
“BİZLERİN SEÇİM KAZANAMAMAK GİBİ BİR KAYGIMIZ YOK”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, 30 Mart'ta seçimi kazanamama gibi bir endişelerinin olmadığını söyleyerek Bizim bu gün burada Bolu Belediye Başkanlığı seçimini kazanamamak gibi bir kaygımız yok. İlçeleri, beldeleri kazanamamak gibi bir kaygımız yo. Ülkemizdeki seçimleri açık ara kazanamamak gibi bir kaygımız da yok. Bu seçim milletin gönlünde engin yüreğinde zaten kazanılmış bir seçim. Bizim kaygımız, milletin gönlünde kazanılmış bir seçimin sandık başında; şeytanın bile aklına gelmeyecek hilelerle, oyunlarla, kirli ittifaklarla, çürük tezgahlarla akamete uğratılmak istenmesindendir. Bizim kaygımız sandık başı oyunlarıyla ülkenin hür geleceğine ipotek koymak için her yolu mübah sayan bir zihniyettendir. Bizim kaygımız umudu olduğumuz Gazze'nin, Filistin'in Mısır'ın, Suriye'nin, Afrika'nın, Türk Cumhuriyetlerin, velhasıl umudunu bize bağlamış tüm mağdur ve mazlum halkların umudunu yitireceği sandık başı oyunlarındandır. Evet işte bu seçim çok bunun için çok önemlidir. Bu seçim bir istiklal, bir istikbal, bir varoluş, uluslararası ve yerleşik düzene karşı bağımsızlık mücadelesidir.” diye konuştu.
“BOLU'YA HİZMETKAR OLABİLMEK İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞTIM”
Merkez İlçe Başkanı Adil Esen'den sonra partililere seslenen Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, konuşmasında Bolu'yu geleceğe taşımak ve Bolu halkına hizmetkar olabilmek için bugüne kadar var gücüyle çalıştığını ifade ederek şunları söyledi;
“10 yıl önce bana bir görev verdiniz ve bu görev sayesinde on yıldır Bolu aşkıyla, Bolu'yu geleceğe taşımak için, Bolu'ya hizmetkar olabilmek için var gücümle çalıştım. Bugüne kadar birçok belediye başkanı geldi geçti. Hiç kimsenin Bolu'nun her hangi bir problemini tespit ettiğini, çözdüğünü görememişti Bolu. Allah'a şükürler olsun ki sizler sayesinde, Bolu halkı sayesinde ilkleri gerçekleştirerek ve problemleri çöze çöze bu günlere geldik.
“BİZİM DIŞIMIZDAKİLER BOLU'NUN HİÇBİR SORUNUNU ÇÖZEMEDİ”
İlk defa terminal yaptık, bir daha terminal yapılmayacak. Temiz Su Arıtma Tesisi'ni yaptık, Bolu bir daha yapmayacak. Pis Su Arıtma Tesisi'ni yaptık, Bolu bir daha yapmayacak. Bolu'dan Abant'a kadar kolle