Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, beraberindeki bir heyetle Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın davetlisi olarak bulunduğu Hatay'da gezi ve temaslarına devam etti.
Başkan Yılmaz, Hatay'daki gezi ve temaslarının devamında, Sermaye Camii, Havra, Katolik ve Ortodoks Kiliseleri ile Antakya Müzesi'ni gezdi.
Başkan Yılmaz ve eşi Güler Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Biyoloğu Cemile Abdulganioğlu, Antakya'nın tarihi, kültürel zenginliklerini görmekten ve mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmaktan memnun olduklarını belirttiler.
Başkan Alaaddin Yılmaz, Antakya insanının misafirperverliğinden, cana yakınlığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Antakya'da farklı inançtan ve mezhepten insanların bir arada, özgürce yaşadığı görmek çok memnuniyet verici. Umarım son zamanlarda yaşanan kötü olaylar geride kalır. Allah'ın bahşettiği böylesi güzel bir şehrimizi ziyaret etmekten çok mutlu oldum” diye konuştu.