Yerel seçimlere 10 gün kala AK Parti teşkilatı yerel seçim çalışmalarına hızla büyük bir azimle devam ediyor. AK Parti Belediye meclis üyeleri çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için beş grup halinde Aşağısoku Mahallesi'ne çıkarma yaptı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, Halkımız hizmete oy veriyor. Kuru lafa, kuru vaatlere primde oyda vermez" dedi.
AK Parti Belediye Başkanı Adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarını 10 yıldır yaptıklarını belirterek, Seçim çalışmaları son surat devam ediyor. Yerel seçimlere 10 gün gibi bir süre kaldı. Biz vatandaşımızla 10 yıldır bir fiil her gün bir aradayız. Seçim zamanı karşılarına çıkmıyoruz. Seçim çalışmalarımız, esnaf gezilerimiz, ev toplantılarımız, site toplantılarımız, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum kuruluşları ziyaretlerimizle devam ediyor. Bunun yanı sıra Partimizin İl Yönetimi, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Belediye Meclis Üyelerimizle beraber çalışmalarımızı eksiksiz olarak devam ettiriyoruz. Seçimlerin Bolumuza ülkemize, devletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yolumuz aydınlık, yolumuz açık, anlımız açık yolumuza devam ediyoruz" dedi.
“TAKDİR, SÖZ HAKKI HALKIMIZINDIR”
Hizmet anahtarının AK Parti'de olduğunu belirten Başkanı Yılmaz, Vatandaş hizmete oy verecek kuru lafa, kuru vaatlere primde oyda vermez” dedi. Başkan Yılmaz açıklamasının sonunda;”AK Parti hem yerelde iktidar olan bir parti hem de genelde iktidar olan bir parti. Sonuçta halkımız da zaten hizmete oy verir. Kuru lafa oy vermez, kuru lafa da prim vermez. Bolumuz için biz gece gündüz çalıştık. Bir 5 yıl daha gece gündüzü birleştirerek çalışacağız. Şehrimizi aldığımız kasaba görüntüsünden gelişmiş, güzelleşmiş, markalaşmış noktaya doğru halkımızla birlikte taşıyacağız. Önümüzdeki 5 yılı 10 yıllık deneyimimizle birleştirirsek inanıyorum Bolu çok daha güzel bir il olacak.10 yıl önce neydi şimdi ne oldu vatandaşımız çalışmalarımızdan çok memnun, takdir söz hakkı halkımızındır” dedi.