Ak Parti Bolu Teşkilatı 30 Mart 2014 yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim gezisi kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ziyaret eden Ak Parti İl Teşkilatı yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi. Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın konuşmasında; ”Bu seçim Ak Parti'nin ve belediye başkan adaylarının seçimi değil milletimizin seçimidir” dedi.
Seçim gezisi kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerine Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı ve Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve partililer katıldı. Ziyaretler kapsamında Ak Parti teşkilatı Bolu Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Merkez Mahalle Muhtarlar Derneğini ve son olarak da Adliye'yi ziyaret ettiler.
“30 Mart'ta kazanan Bolu olacaktır”
Yerel seçimlere kısa bir süre kala Ak Parti Teşkilatının durmadan ve yorulmadan çalışmalarına devam ettiğini belirten Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın; "Yerel seçimlere kısa bir süre kala Ak Parti Teşkilatı olarak esnaflarımızı, vatandaşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, kamu kurum ve kurumlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız ile sohbet edip duygu ve düşüncelerini dinliyoruz. Yerel seçim çalışmalarımız iyi gidiyor. Hemşerilerimizin teveccühleri ile inşallah 30 Mart'ta kazanan Bolu olacaktır. Bu seçim Ak Parti'nin ve belediye başkan adaylarının seçimi değil milletimizin seçimidir. Milletimizin geleceğinin ve milli iradenin hakim olmasının seçimidir. İlimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizde partimizin birinci olması için her arkadaşımız üzerine düşeni yapıyor. 30 Mart'ta inşallah hem Bolu merkezde hem de ilçe ve beldelerimizde bu seçim yarışını başarı ile sonuçlandırıp buradan Türkiye'ye bir demokrasi mesajı vereceğiz" dedi.