Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunan Başkanlar, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından verilen akşam yemeğinde bir araya geldiler.
Başkan Yılmaz tarafından verilen akşam yemeğinde yapılan konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verildi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından verilen akşam yemeğine kuruluşundan bugüne kadar Ak Parti'de görev alan başkanlar katıldı.
Düzenlenen yemeğin ardından Bu akşam bizi bir araya getiren bizim aramızdaki sevgi bağlarını, kardeşlik hukukunu, arkadaşlık şuurunu yeniden bir kez daha yaşamamıza vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ediyorum” diyen Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın; Bugün Ak Parti daha kurulmadan tabelası takılmadan, adı konulmadan milletin gönlünde kurulmuş bir parti. Milletin gönlünde taht kurmuş, yüreğin büyük bir sevgi oluşturmuş büyük bir parti. Daha kurulmadan iktidara gelmiş. Bizim bizden başkada rakibimiz yok” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da yaptığı konuşmada; "Ak Parti'yi kurduğumuzdan bugüne kadar, Ak Parti'yi yöneten çok değerli başkanlarımız. Sizlerle bir araya gelip en azından bir yemek yiyelim dedik. Zaman olarak belki iyi tespit edemedik. Çünkü Ali bey, Fatih ve Metin be bugün burada işleri nedeniyle burada olamadılar. Böyle bir stratejik hata yaptık. Ama netice itibariyle onların görevleri dolayısıyla gelemeyeceklerini ifade ettiler. Burada bir araya gelmiş olmanın verdiği mutluluğu huzuru yaşıyoruz. Şu an itibariyle tabi sizlerin sayesinde oluşan ve gelişen partimiz yine sizler sayesinde çok ciddi aşamalara geldi. Şu anda Ak Parti olarak Türkiye değil konjonktür olarak dünya ile ilgili tasarıları olan bir noktaya geldi'' diye konuştu.
Hedefimiz Bolu'yu marka haline getirmek”
Sizler sayesinde Bolu Belediye Başkanlığını yürütüyoruz diyen Başkan Yılmaz; şöyle devam etti: Bizim hedefimiz artık Ak Parti'nin geniş vizyonu içerisinde bakacaksak şu anda Bolu'yu yaşanabilir iyi bir kent yapmak değil, zaten Bolu şu anki haliyle bile Türkiye'de ilk 10 il arasında. Biz istiyoruz ki dünyada ilk 10 il arasına girelim. Marka kent olalım. Bunu afaki görenler olabilir ama, bu ufukları yakalayacak şekilde hadiseye bakamazsak ancak bunu biz yapamayız, Türkler bunu yapamaz gibi eski kompleksli günlerimize döneriz. Biz Ak Parti İktidarı döneminde, Türkiye artık tüm komplekslerinden sıyrıldı. Artık geleceğe çok farklı bakan bir yapıya dönüştü. Geçmişte yurt dışından ülkemize bakışı da çok iyi bildiğim için, şu anda yurt dışına gidenlerden Türkiye'ye bakışı iyi izlediğim için şunu söyleyebilirim. Biz birkaç çağ birden atladık diyebilirim. Bu çağların atlatılmış olmasında ülkemizin bu kadar itibar sahibi olmasında başta liderimiz var. Ama ona o gücü veren de sizlerin buralarda yaptığınız çalışmalardır. Eğer biz de burada Bolu'yu dünya kenti yapma gibi bir iddiamız varsa bizim de güvenimiz yine sizlerden aldığımız destek ve güç. Bu gücümüz ne kadar uzun olursa, bu birlikteliğimiz ne kadar kuvvetli olursa, sadece şahsımızla ilgili değil, hem ilimiz hem ülkemiz ile ilgili bir konu. Bizim gibi yaşı biraz büyük olanlar için şunu söylüyorum ben. Biz artık hayal bile edemediğiniz noktalara vardık.
“Bizden sonrakilerin hedefi Dünya gündemi”
Başkan Yılmaz, Bizimkisi sadece Türkiye gündeminde yer almaktı. Bundan sonra artık Türkiye gündemi değil, inşallah dünya gündeminde yer almak.” diyerek konuşmasına şöyle devam etti; Çünkü partimiz 2023 ve 2071 vizyonunu ortaya koyuyor ki bunları düşünmek bile inanılmaz ufuklar. İnşallah bu ufuklara doğru da bizim birlikteliğimiz bizi götürecektir. Şun