Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve belediye daire müdürlerinin katılımıyla sürpriz bir doğum günü gerçekleştirildi. Gölcük'te gerçekleştirilen doğum gününde konuşan Başkan Yılmaz, Bir ekip çalışmasıyla 10 yılda Bolu'da çok güzel işler yaptık ve inşallah 5 yıl içerisinde aynı ekip çalışmasıyla Bolu'yu çok farklı bir noktaya taşıyacağız” dedi.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın 62. Yaş günü, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve Bolu Belediyesi'nde görevli daire müdürlerinin katılımıyla kutlandı. Gölcük'te gerçekleştirilen programda ilk olarak Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi hocaları ve Özel Kalem Müdürlüğü personeli Banu Kazan tarafından türküler söylendi. Türkülerin ardından Basın Yayın Müdürlüğü'nün Başkan Yılmaz'a sürpriz olarak hazırladığı, seçim sürecindeki kamera arkası görüntüler izlendi. Birbirinden renkli görüntülerin izlendiği sırada başta Başkan Yılmaz olmak üzere tüm katılımcılar kahkahalara boğuldu.
Daha sonra torunu ve ailesi ile birlikte doğum günü pastasını kesen Başkan Alaaddin Yılmaz bir konuşma yaparak; Eğer Bolu'da bir şeyler yapılıyorsa asıl işin başında olan sizlersiniz ve her şeyi beraber yaptık. Asıl işin yükünü çeken insanlar pek gözükmezler ve insanlar her şeyi bizi yaptı sanır ama asıl işi yapanlar sizlersiniz. Şunu söyleyebiliriz ki biz bir ekip çalışmasıyla 10 yıl içerisinde epey bir yol aldık ve inşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde yine bir ekip çalışması içerisinde Bolu'yu çok farklı bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bu tatlı günlerimizi uzun kılsın ve böyle bir gece hazırlayan arkadaşlarımızın da hepsini kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardından, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ oyun havaları eşliğinde karşılıklı oynadı.