AK Parti Bolu teşkilatı Bahçelievler Mahallesi'nde kurulan Cumartesi pazarını ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Esnafın en çok ilgi gösterdiği ve istekte bulunduğu Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, vatandaşların sıkıntılarını tek tek not aldırarak çözüm sözü verdi.
AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve çok sayıda partili Cumartesi pazarında vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Esnafları tek tek gezen partililer alışveriş yapan Boluluların da isteklerini not aldılar. Pazar gezisinde vatandaşların en çok ilgi gösterdiği isim ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz oldu. Yol genişletme çalışmaları sırasında eksik kalan yerler hakkında Başkan Yılmaz'dan isteklerde bulunan Bolulular mahalle olan köylere de otobüs seferi düzenlemesi isteğinde bulundular. Alaaddin Yılmaz vatandaşların isteklerini not aldırarak en kısa sürede çözüm bulunacağı sözünü verdi.
“VATANDAŞIMIZ MEMNUN”
Gezi sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti'nin siyasi ilkesini biliyorsunuz. Oturduğu yerden değil vatandaşın içinden siyaset yapan bir tarzımız var. Vatandaşlarımızın sorunları dertleri varsa onları çözmek için gayret gösteriyoruz. Görüyoruz ki, gerçekten vatandaşımız hem belediye hizmetlerinden, hem AK Parti'nin hizmetlerinden çok memnun. Çok önemli bir şikayetle karşılaşmadık. İnşallah bundan sonra teşkilatımızla beraber bu ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.
“BİZ HALKIN HİZMETKARIYIZ”
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, AK Parti olarak bütünlük içerisinde vatandaşımızın yanında oluyoruz. Vatandaşın dertlerini dinleyip, çözüm üretmek için bu çalışmaları yapıyoruz. Eksiklerimiz var ise bunları da görme fırsatı buluyoruz. İnşallah bu böyle devam edecek. Biz halkın hizmetkarlarıyız. Kusur etmemeye çalışıyoruz. Kusurlarımız varsa da inşallah hep beraber tedavi edeceğiz” diye konuştu.
“BOLU DEĞİŞİYOR”
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, Bolu değişiyor, dönüşüyor, bunun en güzel örneklerinden birisini Bahçelievler Mahallesi'nde görüyoruz. Yeni caddeleri, yeni sokakları ile birlikte yapılan çalışmaların ne kadar doğru ve isabetli olduğunu burası bize gösteriyor” dedi.
“BOLU'YA YAKIŞIR İŞLER YAPILIYOR”
İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu da, AK Parti kurumsal anlamda büyük bir camia. İktidar olmak ve iktidar olgusu içinde de yapılanları, yapılmayanları vatandaşlarımızla karşılıklı istişare etmek son derece önemli. Bizde bu fırsatı bulduk. Onlarla birlikte güzel Bolumuzu ve ülkemizi yönetmeye çalışıyoruz. Eksiğimiz, fazlamız varsa neler olduğunu öğrenip vatandaşımızın arzusu ve talebine göre hizmet ilkemiz var. Bolumuza en yakışır hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın sıcak ilgisi bizi motivasyon anlamında ciddi derecede omuzlarımıza ayrı bir yük de veriyor” ifadelerini kullandı.