Ak Parti'den Gerede Belediye Başkanlığı için aday adayı olan; Mustafa Allar, Durmuş Ali Daldallı, İbrahim Yılmaz ve Zekiye Aydemir'i sizin için kendi ağızlarından kim olduklarını anlattı.

MUSTAFA ALLAR KİMDİR?

1966 yılında Gerede İlçesi Çayören Köyü'nde doğdu. İlkokulu köyünde okuduktan sonra Gerede Merkez Kur'an Kursu'nda 3 yıl okuyarak hafızlık eğitimini tamamladı. Orta ve Liseyi Gerede İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. Ticarete okul yıllarında servis işletmeciliği yaparak başladı. 1996 yılında Allar Nakliyat Deri İnş. Oto. Tur. Ltd Şti'yi kurdu.

1999 yılında Gerede Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi ve 10 yıl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü.

Siyasi hayata ise 2003 yılında AK Parti 1. Olağan Gerede İlçe Kongresinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı. 2011 yılına kadar Yönetim Kurulu Üyeliği, Siyasi ve Hukuki işlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerini yürüttü.

2008-2010 yılları arasında Geredespor Kulüp Başkanlığı yaptı. 2009-2011 yılları arasında Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı, 2011 yılından 1 Kasım 2013 yılına kadar ise Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptı.

2013 yılı içersinde Bolu AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem atfettiği Siyaset Akademisi programına katılarak Başarı Belgesi almaya hak kazandı. Doğduğu günden bugüne kadar Gerede'de ikamet eden ve halen Allar Nak. Petrol Turizm ve İnşaat Ltd. Şti. ünvanı altında ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

AK Parti'den Gerede Belediyesi Başkan aday adayı olan Mustafa Allar; evli ve üç çocuk babasıdır.

DURMUŞ ALİ DALDALLI KİMDİR?

Gerede'nin Salur Köyü'nde doğdu. İlkokulu Salur Köyü'nde, orta ve liseyi Gerede İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Yüksek öğrenimimi Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. Ağrı ve Gerede'de çeşitli okullarda öğretmen olarak çalıştı. Gerede Halk Eğitim Merkezi'nde müdürlük yaptı. 2003-2007 yılları arasında, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Gerede Temsilciliği görevini yürüttü ve bu alanda önemli çalışmalar yaptı.

2007-2009 yılları arasında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekili danışmanlığı görevinde bulundu. 2009 Yılı'nda Gerede'de AK Parti'den aday adayı oldu. Daha sonra Ankara'da Eğitim-Bir-Se