AKP YAYLA BAYRAMLARINDA DESTEK İSTEDİ!

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Ak Parti Bolu İl Teşkilatı, Pazar günü gerçekleştirdiği çalışmaların tamamını yayla bayramlarına ayırdı. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen At Yaylası Bayramı'nda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Boluluların Pazar günü mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini belirterek, Yaylada, tarlada, bağ bahçede olan bütün vatandaşlarımızın sandık sorumluluklarını taşımalarını ve mutlaka oylarını kullanmalarını istiyorum. Çünkü bir oy bile çok önemli. Vereceğimiz her bir oy dünya liderine destek olacaktır” dedi.

Her yıl geleneksel olarak yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen At Yaylası, Kızık ve Karca Köyü yayla bayramlarında, Cumhurbaşkanlığı seçimleri çalışmalarını sürdüren Ak Parti İl Teşkilatları da tam kadro olarak katıldı.

AKP İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, il kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partilinin yer aldığı çalışmada siyasiler, karşılaştıkları vatandaşların hem geçmiş bayramlarını kutladı hem de Türkiye'nin Ak Parti iktidarı ile birlikte büyük gelişim kaydettiğini ifade ederek, 10 Ağustos'ta gerçekleşecek seçimde Recep Tayip Erdoğan'a destek vermelerini istedi.

“HEMŞERİLERİMİZİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU ADAYIMIZIN ARKASINDA”

Bolu İl Teşkilatları olarak seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettikleri ve ziyaretlerde halktan büyük destek gördüklerini ifade eden İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Halkımızın buradaki birlik ve beraberliğine şahit olduk. Onlarla birlikte karşılıklı Pazar günü gerçekleşecek seçimler için duygularımızı paylaştık. Burada bulunan Bolulu hemşerilerimizin büyük bir çoğunluğu Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında. İnşallah önümüzdeki Pazar günü de bu kararlılıklarını sandıkta gösterecekler. Ve ülkemizin geleceği açısından güzel bir sonuç elde edeceğiz” dedi.

“VERECEĞİMİZ HER BİR OY DÜNYA LİDERİNE DESTEK OLACAKTIR”

Açıklamasının devamında halktan mutlaka sandığa gidip, oy kullanmasını isteyen Coşkunyürek, Ben bütün Bolulu hemşerilerimizden mutlaka sandığa gitmelerini istiyorum. Yaylada, tarlada, bağ bahçede olan bütün vatandaşlarımızın sandık sorumluluklarını taşımalarını ve mutlaka oylarını kullanmalarını istiyorum. Çünkü bir oy bile çok önemli. Vereceğimiz her bir oy dünya liderine destek olacaktır” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN BOLU'DAN BÜYÜK BİR OY ALACAĞINDAN HİÇBİR ŞÜPHEMİZ YOK”

Merkez İlçe Başkanı Adil Esen'de yaptığı açıklamada Bolu halkının seçime hazır olduğunu ifade ederek, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra köylerimizde, mahallelerimizde seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teşkilatlarımızla diri bir şekilde bu çalışmalarımızı yürütürken gördük ki; halkımız bu seçime çoktan hazır. Bütün desteğini bizlere veriyor. Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Bolu'dan büyük bir oy alacağından hiçbir şüphemiz yok” dedi.