AK Parti Gerede İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi ziyaretlerini sürdüren teşkilat üyeleri Çığrılı Medya Grup'u ziyaret ederek Bolu'da 3-0'la inşallah hem Gerede'miz, hem de Bolu'muz hizmetlerden maksimum seviyede faydalanmış olacak” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve meclis üyeleri, AK Parti Gerede İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Şafak ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi ziyaretleri esnasında esnafa bilgi veren Başkan Ali Şafak AK Parti olarak, 1 Kasım erken seçimleri dolayısıyla çalışmalarımız sürüyor. Gerede'den vatandaşlara çağrıda bulunarak, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarıyla, Bolu'da 3-0'la inşallah, diyerek hem Gerede, hem de Bolu'muz bu hizmetlerden maksimum seviyede faydalanmış olacak” dedi.

AK Parti, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimler dolayısıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeni Türkiye'nin istikrar mücadelesi için destek turlarına teşkilat Cumhuriyet Caddesi'nde devam etti. Gün boyu süren çalışmalarda esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti, Seçim Beyannamesi'nde emeklilere büyük müjdeler olduğunu belirterek, Devlet 8 bin liraya kadar beyan edilen vergiyi almayacak bundan sonra, 55 sene sonra artık bu iş bitiyor, girişimcilerimiz artık vergi ödemeyecek. Emeklilere Temmuz'da 100 lira zam vermiştik, şimdi de senede bir kere maaş dışında 1.200 lira para daha vereceğiz. Erken seçimlere sayılı gün kala çalışmaları değerlendiren Başkan Şafak, AK Parti hükümetleri döneminde Gerede'nin her yerine büyük hizmetler yaptıklarını belirterek, Geredeli hemşerilerimizin bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetler hususunda memnuniyetlerini görmüş olmak bizleri ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

Projelerin hayata geçmesi için AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinin gerekliliklerinden bahseden AK Partili siyasetçi, sözlerini şu şekilde tamamladı; Bütün bunların gerçekleşmesini sağlayan en önemli husus, milletimizin, değerli seçmenimizin tek başına AK Parti iktidarını desteklemesinden geçiyor. AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarıyla, Bolu'da 3-0'la, ülkemizin güven ve istikrar ortamıyla inşallah hem Gerede, hem de Bolu'muz bu hizmetlerden maksimum seviyede faydalanmış olacak. Bizlerde daha fazla hizmeti bu topraklara kazandırmış olacağız” dedi. Haber Merkezi