Hükümet kararnamesiyle merkeze çekilen Ahmet Zahteroğulları'nı uğurlamaya giden Bolululara karşı kullandığı yakışıksız ifadeler sonrası Adnan Uzun'a tepkiler devam ederken, AKP İl yönetiminin konuya duyarsız kalması şaşkınlıkla izleniyor. AK Parti Disiplin Kurulu'nun Adnan Uzun'la ilgili olarak her hangi bir girişimde bulunup bulunmayacağı ise ayrı bir muamma!

HABER: HAKAN AYDIN

Bolu Valiliği girişinde Ahmet Zahteroğulları için düzenlenen veda törenine katılan bürokrat, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasilere ve vatandaşlara yönelik Adnan Uzun tarafından kullanılan yakışıksız ifadeler Bolu kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

BAŞKAN YILMAZ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ…

Tören esnasında yurt dışında bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'ya döner dönmez Adnan Uzun'un yaptığı paylaşıma tepki göstermiş, kendi döneminde bu tip insanların AKP'da bulunmadığını ve törene katılanların dava açmasını istemişti.

İLK DAVA MHP'DEN…

Başkan Yılmaz'ın tepkisinin hemen öncesinde MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, yapılan hakarete sessiz kalmamış ve verdiği dilekçeyle hukuki başvurusunu gerekli mercilere yaptığı kamuoyuna duyurmuştu.

AKP İl DİSİPLİN KURULU NE YAPACAK?

Kamuoyunda Adnan Uzun'a tepkiler gelmeye devam ederken, AKP İl Yönetiminin yaşananlara sessiz kalması ise dikkatlerden kaçmıyor. AK Parti teşkilatlarında bulunan İl Disiplin Kurulu'nun ise nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. AK Parti'nin son yapılan il kongresinde İl Disiplin Kurulu'na Kemal Aktaş, Metin Soygür, Mustafa Fedaker, Sefer Akman ve Vahit Aydın seçilmişti.