Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Bolu Teşkilatları Dörtdivan'a çıkartma yaptı. Dörtdivan'da muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen AKP üyeelri, kamu kuruluşlarını ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan seçim çalışmalarına destek vermek için Bolu'ya geldi. Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Mehmet Emin Güz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve çok sayıda partili tarafından Karacasu Beldesinde bulunan Gazelle otelde çiçeklerle karşılanan Yalçın Akdoğan, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile bir araya geldi.

TEŞKİLATLARA DESTEK VERDİ

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bolu'nun büyük hizmetler aldığını ifade ederek, Bolu gerçekten çok güzel bir şehir. Karacasu'da da bir şehir hastanesi yapacağız. Bu şehir hastaneleri sadece o şehre hizmet etmeyecek. Bölge Hastanesi niteliğinde büyük hastaneler bunlar. Dörtdivan Tekke Barajı ile ilgili de çalışmalar devam ediyor. Onun dışında anlatmama gerek yok. 6 milyar TL'lik yatırım yapıldı Bolu'ya.Bolu daha fazlasını hak ediyor. Önemli olan güven ve istikrarın devam etmesi. İnsanların kazanımlarını kaybetmemesi, geriye gitmemesidir. Eğer AK Parti iktidarı güçlü olursa yeni Anayasa yapılabilir, güven ve istikrar sürebilir, çözüm süreci başarıya ulaşabilir. Yoksa Türkiye 2001'e değil, 50 yıl öncesine döner. Bu yüzden güven ve istikrarın sürmesi yeni Türkiye'nin oluşumunda temel olacaktır. Bu noktada STK'lar önemli rol oynuyor. Aday belirleme sürecinde de sizlere soruldu. 7 Haziran'da da iradenizi ortaya koyacaksınız” dedi.

STK'LARIN DESTEĞİNİ HİSSETTİK

Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ise STK'ların desteklerini hissettiklerini açıklayarak, Temayül yoklaması sırasında partimize büyük destek verdiniz. Aday belirleme sürecinde gösterdiğiniz ilgi ve alaka Bolu'da tekrar 3-0 yapmanın yolunu açıyor. 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkemizdeki istikrar devam edecek, Bolu'da bundan nasibini fazlasıyla alacak” diye konuştu.

“STK TEMSİLCİLERİ MESAİ ARKADAŞIMIZ”

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun ise, STK'ların önemine değinerek, Bu süreçte hükümetimizin Başbakanımız ve bakanlarımızın desteğiyle elde edilen kazanımlardan Bolu'nun da en üst seviyede faydalanması için gerekli çalışmayı ortaya koymaya gayret ettik. Birçok hizmetin yanında gelişen Türkiye'de kat edeceğimiz çok fazla mesafe var. İktidar partisi milletvekilleri olarak bizim temel görevimiz bu. Ama muhalefet partisi milletvekili arkadaşımıza sorunca şu kadar soru önergesi verdim diyor. Bolu'nun her köşesindeki STK mensupları olarak sizler bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Bugüne kadar milletvekili arkadaşımla bunu en içten duygularla gerçekleştirmeye çalıştık. 7 Haziran'dan sonra 3 AK Parti milletvekiliyle birlikte bu çalışmaları gerçekleştirmeye talibiz” diye konuştu.

CUMA NAMAZINDAN SONRA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, STK toplantısının ardından Cuma namazı içöin Karaçayır Mahallesindeki Siteler Camisine geldi. Cuma namazını kılan Yalçın Akdoğan daha sonra vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlardan destek istn Yalçın Akdoğan sonra Bolu'dan ayrıldı.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMASINI SÜRDÜRDÜ

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın Bolu'dan ayrılması üzerine Dörtdivan'a giden Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Ali Ercoşkun, TBMM'ye gittiğimiz günden bu yana Bolu'nun her köşesine hizmet vermeye çalıştık. Hizmetlerimizi de sizlerle beraber gerçekleştirdik. 7 Haziran seçimleri ülkemiz açısından çok önemli bir dönemeç. Bu süreçte de sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

PAZAR ESNAFI ZiYARET EDİLDİ

Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü daha sonra pazar alanına giderek esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

KAMU KURUMLARINI DOLAŞTILAR

Pazar ziyaretlerinden sonra Dörtdivan Kaymakamlığı ve Kamu Kurumlarını dolaşan Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, personeli ziyaret etti. Dörtdivan'a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren milletvekili adayları, 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkedeki istikrarın sürmesiyle birlikte hem Bolu'nun hem de ilçelerin gelişeceğini belirttiler.

SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Dörtdivan'da bulunan seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile birlikte teşkilat üyeleri ile konuşan milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinin öneminden söz ettiler. Haber Merkezi