Ali Güzaldal karşılaşma sonrası objektiflerimize böyle takıldı. Karşılaşmada 2-1 öne geçmenin ardından oyundan çıkan tecrübeli oyuncu kaçan iki puan sonrası Biz nerde hata yaptık” dercesine elleri ile kafasını tutarak adeta kaçan puana yandı.
Geçtiğimiz hafta şık bir gol atarak üç puanı getiren oyuncu olan Ali Güzaldal, Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında da en çok eforu sarf edenlerdendi. ilk yarıda takım arkadaşları gibi fazla etkili olamasa da ikinci yarıdaki oyun anlayışı değişikliğinin ardından Ali'de ön plana çıktı. Beraberlik golünün gelmesinde penaltıyı yaptıran tecrübeli oyuncu oyunda kaldığı süre içinde çok mücadele ederek dikkatleri çekti.
Teknik Direktör Oğuz Çetin 2-1 öne geçilmesinin ardından son bölümlerde yorulan ve geçtiğimiz hafta yaşadığı sakatlık sonrası fazla zorlanmasını istemediği Ali Güzaldal'ı oyundan alarak son bölümlerde kenarda oturttu. Karşılaşmanın son saniyelerinde penaltıdan yenen beraberlik golünün ardından adeta Bolu Atatürk Stadyumu sessizliğe bürünürken, tecrübeli oyuncu Ali Güzaldal ise maçın bitiş düdüğü ile birlikte elleri ile başını tutup uzun bir süre olduğu yerde kaldı. Tecrübeli oyuncu o anlarda adeta yıkılmış gibiydi.