Boluspor Perşembe günü saat 16:00'da yaptığı çalışma ile günü tamamladı. Ligin başlamasına az bir süre kala ilk defa antrenman saat 16:00'ya alındı. Teknik direktör Serhat Güller maçın oynanacağı saati seçerek ligin ilk maçı olan Adana Demirspor karşılaşması hazırlıklarına devam etti.
Ligin ilk karşılaşması olan Adana Demirspor maçının saat 16:00'da oynanmasından dolayı Serhat Güller akşam antrenmanında saat değişikliğine gitti. Günün çalışmasında yine taktik antrenmanı vardı. Boluspor'un oyun kurgusu yününde yapılan çalışmanın içinde Teknik direktör Serhat Güller'de yer aldı. Antrenmanlarına artık saha çalışması yaparak devam eden ekibimizde tek düşünce Adana Demirspor.
Kırmızı beyazlı oyuncuların sahada yapacakları mücadelenin yanında nasıl bir oyun ortaya koyacağı merak konusu olurken bu çalışmalar da Serhat Güller yoğun bir mesai harcıyor. Oyuncularını sayha adapte etmeye çalışan Güller pas yüzdesinin düşmesi sebebiyle de sık sık sert dille uyarıyor.
Antrenmanın son bölümlerinde ise duran top çalışması yaptı. Geçmiş yıllara oranla duran toplarda daha çok oyuncusu olan Boluspor'da akşam antrenmanı sonunda bir birinden güzel frikik golleri atıldı.