AK Parti İl Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmasında konuşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Bolu'ya 6 milyar TL değerinde yatırım yapıldığını söyledi. Bolu daha fazlasını hak ediyor” diyen Akdoğan, yatırımların devam etmesi için seçimlerde yeniden iktidara gelmeleri gerektiği sinyalini verdi. Akdoğan, Güven ve istikrar devam etmeli” diye konuştu. Başbakan Yardımcısı Akdoğan Bolu'ya 6 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, partisinin sivil toplum kuruluşları ile buluşma toplantısına katılmak üzere Bolu'ya geldi. Bolu'da bir otelde düzenlenen toplantıya AK Parti teşkilatlarının yöneticilerinin yansıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı. Bolu'da konuşan Başbakan Yardımcısı Akdoğan Bolu'nun rüya bir şehir olduğunu söyledi. Akdoğan şöyle devam etti: Bolu'dan çok sık gelip geçiyorum. Burası rüya gibi. Aslında siz rüyada yaşıyorsunuz. Gerçekten çok güzel bir şehir. İnşallah bu Karacasu'da da bir şehir hastanesi yapacağız. Bu şehir hastaneleri sadece o şehre hizmet etmeyecek. Bölge Hastanesi niteliğinde büyük hastaneler bunlar. Dörtdivan Tekke Barajı ile ilgili de çalışmalar devam ediyor. Onun dışında anlatmama gerek yok. 6 milyar TL'lik yatırım yapıldı Bolu'ya ama Bolu daha fazlasını hak ediyor. Önemli olan güven ve istikrarın devam etmesi. İnsanalrın kazanımlarını kaybetmemesi, geriye gitmemesidir. Eğer AK Parti iktidarı güçlü olursa yeni Anayasa yapılabilir, güven ve istikrar sürebilir, çözüm süreci başarıya ulaşabilir. Yoksa Türkiye 2001'e değil, 50 yıl öncesine döner. Bu yüzden güven ve istikrarın sürmesi yeni Türkiye'nin oluşumunda temel olacaktır. Bu noktada STK'lar önemli rol oynuyor. Aday belirleme sürecinde de sizlere soruldu. 7 Haziran'da da iradenizi ortaya koyacaksınız.

AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek söz aldığı kürsüde sivil toplum kuruluşları ile yapılan temayül yoklamasına değinerek, sivil toplum kuruluşlarının bu yoklamaya gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Seçimlerden sonra da AK Parti siyasetinin kazandırdığı güven ve istikrar ortamının devam edeceğini söyleyen Coşkunyürek, hedeflerinin Türkiye'nin dünyada ilk 10 ülke arasına girmesi olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da dünyada ilk kez kurulduğu yıl iktidar olan kuruluşun AK Parti olduğunu söyleyerek Özal Özal'dan sonra gönüllerde kurulan AK Parti tüm siyasi hareketler içerisinde kurulduğu yıl iktidar olmuş dünyanın ilk kuruluşu. Türkiye'nin kazanımlarında baktığınızda müthiş farklılar var. Çok iş yapılmış. Çok iş yapıldığında illa ki eksik ve hatalar olacaktır. Ülke ne zaman atılım yapsa iç ve dış faktörler harekete geçiyor. Bu coğrafyada uzun yıllar devam eden bir medeniyet yok. İlk kez biz kalmak için çaba sarf ediyoruz”

AK parti Bolu Milletvekili ve Adayı Ali Ercoşkun da konuşmasında şunları söyledi: Bu süreçte hükümetimizin Başbakanımız ve bakanlarımızın desteğiyle elde edilen kazanımlardan Bolu'nun da en üst seviyede faydalanması için gerekli çalışmayı ortaya koymaya gayret ettik. Birçok hizmetin yanında gelişen Türkiye'de kat edeceğimiz çok fazla mesafe var. İktidar partisi milletvekilleri olarak bizim temel görevimiz bu. Ama muhalefet partisi milletvekili arkadaşımıza sorunca şu kadar soru önergesi verdim diyor. Tabi AK Parti olarak şuanda medyada dönen reklamlarımız var: ‘Onlar konuşur, AK Parti yapar' Değerli arkadaşlar Bolu'nun her köşesindeki STK mensupları olarak sizler bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Bugüne kadar milletvekili arkadaşımla bunu en içten duygularla gerçekleştirmeye çalıştık. 7 Haziran'dan sonra 3 AK Parti milletvekiliyle birlikte bu çalışmaları gerçekleştirmeye talip olduğumuzu bildiririm” Başbakan Yardımcısı Akdoğan ve beraberindeki partililer daha sonra Cuma Namazı nedeniyle otelden ayrıldı. Haber Merkezi