Akademi liglerde 35'inci hafta geride kaldı. Boluspor bu hafta rakipleri karşısında üç karşılaşmada galibiyetle dönerken, deplasmanda oynanan üç akademi maçında bir galibiyet 2 mağlubiyet öne çıktı. İç sahada oynanan maçlarda da ekiplerimiz iki galibiyet aldı.
Boluspor akademi takımları 35'inci hafta karşılaşmalarını tamamladılar. U14, 15 ve 18 takımları Rize deplasmanında sahya çıktılar. İlk maçda haftalardır rakiplerine karşı iyi futbol oynayıp aldığı sonuçlarla yüz güldüren Boluspor U14 takımıi içeride oynadıgı 13 maç da yüz güldürmüştü. Bolu'da oynanan Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında öne çıkan U14 takımı, Rize deplasmanında adeta gol oldu yağdı.
Çaykur Rizespor karşısında maça etkili başlayan U14 takımımız, rahat bir oyunla maçın kontrolunü eline alıp arka arkaya goller bulan taraf oldu. Boluspor U 14 takımı adına Ahmet 2, Kutay, Özgür ve Hakan birer gol atarak Rize deplasmanında 5-0 kazanmayı bildiler.
Rizede oynan diğer karşılaşmalardan biri de U 15 takımımız oldu. Rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan Boluspor, kalesinde gördüğü pozisyonlara engel olamadı. Ekibimiz U15 takımı Çaykur Rizespor karşısında maçını 5-1 kaybeden taraf oldu.
Karadeniz de son maçı U18 takımı oynadı. Bu maçta Boluspor takımından galibiyet beklenirken, oynanan futbol hayal kırıklığı yaşattı. Son haftalardaki istekli futbollarını Rize karşısnda gösteremeyen U18 takımı kalesinde geçmiş haftalara nazaran çok gol görmesi dikkatlerden kaçmadı. Ligde 35 puanı bulunan Boluspor U 18 takımı, ligin son sırasında 20 puanı bulunan Çaykur Rizespor'a 5-1 yenilmekden kurtulamadı.
Akademi liglerinde ise Bolu'da oynanan karşılaşmalarda U16 takımı Kardemir Karabükspor takımı ile karşılaştı. Bu karşılaşmada iyi futbolunu sahaya yansıtan ekibimiz Furkan Narin'in 3 golü ile üç puanı alan ataraf oldu. Ligde 62 puanla 5'inci sırada olan U16 takımımız aldığı galibiyetle üst sıraları kovalamaya devam etti.
Haftanın son maçında ise U17 takımımız sahasında Kardemir Karabükspor U17 takımını konuk etti. Bu karşılaşmadada oyunun hakimi olan ekibimiz rakibini 4-1 yenrek haftayı üç puanla tamamladı.