AK PARTİ'NİN A TAKIMI ?

Ak Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar girdiği her seçimden başarıyla çıkması, Türk siyasi tarihinde rastlanması zor bir kurumsal yapıya sahip olmasında gizlidir. Ana Kademe İl teşkilatları, Gençlik ve Kadın kolları bu yapının temel taşlarıdır. Genel Merkez'in halka uzanan elleri, halkın gönlüne değen elleri illerde bu yapılardır. Ve 7 Haziran öncesi Ak Parti Genel Merkezinin en büyük kozu yine illerde ki bu gönül erleri” olacaktır.

Gelelim Ak Parti'nin Bolu'da ki başarılarının altında yatan sebeplere. Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir başarıya imza atmış teşkilattan bahsederken karşımıza yine kurumsallaşmış bir yapı çıkıyor. Bu kurumsal yapıyı tek tek incelemek bizi başarının sırlarına götürecektir.

Ana Kademe İl Başkanı YÜKSEL COŞKUNYÜREK;

Genel Merkez Ak Parti Bolu teşkilatını yerel seçimlerden sonra Yüksel Başkan'a emanet etmiştir. Mütevaziliği ve hoşgörülü tavrıyla dikkat çeken İl Başkanı, 2 dönem milletvekilliği yapmış olması ve teşkilattan gelmiş olmasının verdiği tecrübeyle İl Teşkilatına başarılı bir liderlik yapmaktadır. Halkın gönlüne değen konuşmalarıyla, halkın gönlünde yer edinmiş bir İl Başkanıdır. Teşkilat mensuplarının dertleriyle dertlenen, sevinçlerine de ortak olan bir İl Başkanıdır. 7 Haziran öncesi, seçim tecrübesi ve siyasi birikimiyle Bolu teşkilatının itici gücü Yüksel Başkan olacaktır.

Merkez İlçe Başkanı ADİL ESEN;

Merkez ilçe Ak Parti Bolu teşkilatının emektar bir yönetimidir. Yapılan üye çalışmalarında hep en önde Merkez İlçe teşkilatı vardır. Adil Başkan önderliğinde kurulan yeni yönetim, heyecanıyla ve enerjisiyle İl teşkilatımızın 7 Haziran seçimleri kapsamında köylerde ki amcalarımıza ve teyzelerimize uzanan elleri olmaya devam edecektir.

Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın;

Her başarılı teşkilatın arkasında bir Kadın Kolları yapısı vardır. Kadın Kolları, İl teşkilatının halkın gönlüne değen elleridir. Arzu Başkan önderliğinde çok önemli 2 seçim atlatmış, tecrübeli bir teşkilat 7 Haziran öncesinde karşımıza çıkmaktadır. Kadın Kolları teşkilatı başarılarda hep başrolü almış bir yapıdır. Partiye bir anne” şefkati getiren Arzu Başkan ve yönetimi Bolu'da ki kadınların sesi olmaya devam ediyor.

Gençlik Kolları Başkanı TAHA FURKAN SÖNMEZEL;

Ak Parti teşkilatlarının önden giden atlılarıdır, Gençlik Kolları…

Başarıların en güçlü mimarıdır, Gençlik Kolları…

Teşkilatın neşe kaynağıdır, Gençlik Kolları…

Enerjinin ve heyecanın bittiği yerde enerji kaynağıdır, Gençlik Kolları…

Herkes evine gittiğinde sabahlara kadar çalışandır, Gençlik Kolları…

Cefanın, Vefanın ve Fedanın adıdır, Gençlik Kolları…

Hayalinde ki gençlik için gençliğinden feda edendir, Gençlik Kolları…

Siyasetçi değil, Teşkilatçı olandır Gençlik Kolları….

Gençlik Kollarını anlatmaya kelimede, harfte yetmez elbette ki. Ama Cumhurbaşkanımız bir konuşmasında ,“Gençler! Sizler benim bu yola çıkarken en çok güvendiğim yol arkadaşlarımsınız.” diyerek, Gençlik Kolları yapısının önemine atıfta bulunuyor. Ak Parti Bolu teşkilatının 13 yılda kazanmış olduğu başarıların altında muhakkak ki Gençlik Kollarının emeği ve katkısı büyüktür. Ama son 2 senede çok önemli iki seçim atlatmış ve Bolu tarihinde ki önemli seçim zaferlerini yaşamış bir teşkilat var karşımızda. Bolu da gençlik üzerine yapılmamışları yapmaya devan eden bir teşkilat var karşımızda. Diğer Parti Teşkilatlarına örnek olan ve Gençlik Kolları yapısının partiler için ne kadar ehemmiyetli bir yapı olduğunu kanıtlayan bir teşkilat var karşımızda. Taha Furkan SÖNMEZEL önderliğinde sadece seçim zamanları değil her daim sahada olan ve sahaya hakim olan bir yapı var karşımızda. Siyaseti sadece seçim kazanmak olarak görmeyen Taha Furkan SÖNMEZEL ve yönetimi Bolu'da ki her genç kitleye ulaşmak için harekete geçmiş, bizden veya onlardan diye ayrım yapmamıştır. Gençler ülkenin geleceğidir, anlayışıyla Bolu'da ki bütün gençlere ulaşmaya çalışan bir yapı çıkıyor karşımıza. Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sahaya ilk inen ve halka ilk dokunuşu yapan Gençlik Kolları teşkilatı 7 Haziran öncesi Bolu'da üzerine düşeni yapacak ve başarının mimarları olacaktır.

Ak Parti Bolu teşkilatının A Takımını bir nebze de olsa tanıdık ve aralarında ki muhteşem uyum diğer seçimlerde başarıyı getirdiği gibi 7 Haziran'da da aralarında ki sinerji ve enerji seçim zaferini getirecektir. Ak Parti bir halatı hep birlikte çekenlerin partisidir ve başarının altında yatan temel sebep budur…