TBMM Divan Katip Üyesi ve Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Bolu Belediyesi'nin 10 yıl içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendirdi. Küpçü, açıklamasında Eğer bir işe, bir makama talip oluyorsanız bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetleri, başarıları referans olarak göstermek zorundasınız” diye konuştu.
Başarılı siyasetçi açıklamasında CHP'yi de hedef alarak, Bolu Belediyesi'nin CHP'li bir başkan tarafından yönettiği dönemler için CHP'li yıllar maalesef Bolu'nun kayıp yılları olmuştur” diye konuştu ve kamuoyu aracılığıyla CHP'li milletvekili Tanju Özcan ile belediye başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'na seslendi; Bugüne kadar hangi hizmeti yaptıysanız açıklayın!”
TBMM Divan Katip Üyesi ve Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın iki dönemdir yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Küpçü, Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Eğer bir işe bir makama talip oluyorsanız bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetleri, başarıları referans olarak göstermek zorundasınız. Hele ki belediye başkanlığına ve de Bolu belediye başkanlığına talipseniz halkın size güvenini kazanmayı gerektirecek ne yaptınız, yaptıklarınız ne kadar takdir gördü bunları ortaya koymak zorundasınız. Bu çerçeveden hareketle dönemimizde yapmış olduğumuz hizmetleri bölümler halinde halkımıza anlatacağız. Aynı şekilde CHP'ye de bir çağrıda bulunuyorum bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetleri açıklayın, anlatın.” diye konuştu.
TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Altyapı çalışmaları, belediyeler için en riskli çalışmalardır. Zira çalışma boyunca halkın rahatsızlığına neden olabileceği gibi gözle görünür yönü olmadığından reklam değeri de yoktur. Ancak oy avcılığına değil de hizmete itibar eden Ak Partili Bolu Belediyesi gelecek nesillerin geleceğini teminat altına alan altyapı çalışmalarını tamamlamıştır. Kısaca göz atamakta fayda vardır;
İÇME SUYU ŞEBEKESİ
310 kilometre içme suyu hattı çektik... Vatandaşlarımızı Cumhuriyetin ilk yıllarından kalma kanserojen asbestli borulardan kurtardık., su kaçaklarını ortadan kaldırdık… Şehrin bütün içme suyu şebekesini yeni baştan oluşturduk!
İÇME SUYU ARITMA TESİSİ
Bolu'nun tüm su ihtiyacını güvence altına aldık. Halkımızı kuyu sularından kurtararak daha temiz, daha sağlıklı, daha güvenli içme suyuna kavuşturduk… 22 milyon 500 bin dolarlık bir yatırımla, 1 milyon nüfusa yetecek kapasitede dev arıtma tesisi kurduk!
ATIK SU ARITMA TESİSİ
Bolu'nun geleceğine yatırım yapıyoruz… Havzadaki tüm atık suları bu modern tesiste işlemden geçirerek, doğayla en doğal, en temiz” şekilde buluşturuyoruz. Gelecek nesillere daha temiz bir Bolu... Atık Su Arıtma Tesisimiz sayesinde yeşil Bolumuzdaki çevre kirliliğini sonlandırarak gelecek nesillerimize daha temiz bir Bolu bırakacağız.
BÜYÜKSU DERESİ
Artık Büyüksu'da balık tutulabiliyor! Yıllar sonra Büyüksu'da yaşanan katliama son verdik. Hayata geçirdiğimiz çevre projeleri sayesinde Büyüksu'da artık balık tutulabiliyor. Büyüksu deresini 40 yıl aradan sonra canlı yaşar hale getirdik.
KOLLEKTÖR HATTI
Gelecek nesillere doğal güzelliklerimizi en doğal haliyle bırakabilmek için; 110 kilometrelik Kollektör Hattı ile Bolu'da yaşanan çevre katliamına son verdik. Bir ucu Abant ve Bolu Dağı'na, diğer ucu Mudurnu Yolu'ndaki Tepe Karakolu'na uzanan bölgedeki Kolektör Hattı ile