AK Parti İl Gençlik Kolları, Belediye Meydanı'nda yoldan geçen halka ‘Patlamış Mısır' ikramında bulunarak isim vermeden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'na göndermede bulundu.
Ak Parti'nin zaferi ile sonuçlanan Bolu Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Meydanı'nda halka ‘patlamış mısır' ikramında bulundu.
Küçük paketler halinde olan ve üzerlerinde Teşekkürler Bolu! Ak Parti Gençlik Kolları Bolu İl Başkanlığı” yazılı 1000 adet patlamış mısır kısa sürede tükenirken, gençler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, yaptığı açıklama Gençlik ve kadın kollarımız ciddi bir iş birliği yaparak seçim çalışması geçirmiş olduk. Hamd olsun bunun sonunda da Bolu halkımız takdirini gösterdi ve yüzde 50 gibi bir oy oranı ile Ak Parti'yi, Belediye Başkan adayımız Alaaddin Yılmaz'ı tekrar seçti” dedi.
Seçim sürecinin kendileri açısından çok çirkin geçtiğini, muhalefet partilerinden bazı siyasilerin pervasızca, çirkince sözler söylediğini ve bunlar karşısında kimi zaman susmaya çalıştıklarını, bazen de cevaplar verdiklerini söyleyen Sönmezel, açıklamasının devamında şunları söyledi;
Bu seçim süreci çok çirkin bir şekilde geçti. Özellikle büyük büyük ağabeylerimizin bize karşı yapmış oldukları pervasızca, çirkince sözler karşısında kimi zaman susmaya çalıştık, bazen cevaplar verdik ama en sonunda biz bir ant içmiştik beraber. Biz bu seçimleri aldığımızda, bu mısırları Belediye Meydanı'nda hep beraber halkımızla birlikte yiyeceğiz demiştik. Yüksek bir oy oranıyla sandıkları patlattık, mısırları da patlatarak Bolu Belediyesi önünde halkımızla beraber yiyoruz.”