Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel önemli bir iddiada bulundu. Sönmezel, CHP'li Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'nun, üniversite öğrencilerinden burs” vaadiyle oy istediğini iddia etti.
Yaptığı yazılı açıklama ile Mısırlıoğlu'nu sert bir dille eleştiren Sönmezel; Hiç yüzün kızarmıyor mu, dün on binlerce öğrencinin yararlandığı bursları CHP olarak Anayasa Mahkemesi'nden iptal ettirip, bugün oy simsarlığı yapmaya! Şimdi neyine güvenip o öğrencilere ‘burs vereceğim' diyor, onları kandırıyorsun! Senin bu yaptığın yüzsüzlüğün, yalanın daniskası! Dürüst ol, dürüst” dedi.
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'nun üniversite öğrencilerinden ‘burs' vaadi ile oy istediğini söyledi. Yaptığı açıklama ile bu duruma tepki gösteren Sönmezel, açıklamasında şunlara yer verdi; Bolu'da CHP'li Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, ‘burs vereceğim' vaadi ile üniversite öğrencilerimizi kandırıyor ve onların duygularını sömürerek parayla oy istiyor. CHP'nin izlemiş olduğu bu yol düpedüz vatandaşımızı aldatmak ve onlarla dalga geçmektir!
“EY MISIRLIOĞLU, HİÇ YÜZÜN KIZARMIYOR MU?”
Ey Mısırlıoğlu, sorarım sana; CHP olarak sizler değil miydiniz, Anayasa Mahkemesi'ne başvurarak Bolu Belediyesi'nin de aralarında bulunduğu yüzlerce belediyenin öğrencilere verdiği bursları iptal ettiren? Hiç yüzün kızarmıyor mu, dün on binlerce öğrencinin yararlandığı bursları CHP olarak Anayasa Mahkemesi'nden iptal ettirip, bugün oy simsarlığı yapmaya! Şimdi neyine güvenip o öğrencilere ‘burs vereceğim' diyor, onları kandırıyorsun! Senin bu yaptığın yüzsüzlüğün, yalanın daniskası! Dürüst ol, dürüst.
“SİZ ÖĞRENCİNİN BURSUNA EL UZATIRKEN, BİZ ONLARA SONUNA KADAR DESTEK OLUYORUZ”
Hatırlatmak isterim; Bolu Belediyesi 2009 yılından beri tüm dört yıllık üniversite kazanan öğrenci kardeşlerimizi bilgisayar ile ödüllendiriyor. Savunucusu olduğunuz o zihniyetiniz öğrencilerin bursuna el uzatırken, Bolu Belediye Başkan adayımız, Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz onlara sahip çıkıyor. Hem de master öğrencilerine bile. Kısacası, siz öğrencinin bursuna el uzatırken, biz onlara sonuna kadar destek oluyoruz! İşte bu yüzden bu insanımız Ak Parti'yi ve onun Belediye Başkanını bağrına basıyor.”