3-0 İLE HİZMETLER ARTACAK!

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin, 1 Kasım Erken Seçimleri dolayısıyla çalışmalarını sürdürdüğü Mudurnu'dan vatandaşlara çağrıda bulunarak, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarıyla, Bolu'da 3-0'la inşallah hem Mudurnu, hem de Bolu'muz bu hizmetlerden maksimum seviyede faydalanmış olacak” dedi.

AK Parti Bolu 3. Sıra Adayı Milletvekili Adayı Fatih Metin, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimler dolayısıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Metin, Yeni Türkiye'nin İstikrar Mücadelesi için destek turlarına dün Ahiler Diyarı Mudurnu ve Taşkesti Beldesi'nde devam etti.

“8 BİN LİRAYA KADAR VERGİ ALINMAYACAK”

Gün boyu süren çalışmalarda esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Partili Metin, emekli olmasına rağmen çalışmaya devam eden bir berberle sohbet etti. AK Parti'nin Seçim Beyannamesi'nde emeklilere büyük müjdeler olduğunu belirten Metin, Devlet 8 bin liraya kadar beyan edilen vergiyi almayacak bundan sonra. 55 sene sonra artık bu iş bitiyor… Senin gibi el ürünü satan sanatkâr girişimcilerimiz artık vergi ödemeyecek. Emeklilere Temmuz'da 100 lira zam vermiştik, şimdi de senede bir kere maaş dışında 1.200 lira para daha vereceğiz. Ahmet Amcanın maaşından kesinti oluyordu değil mi? Onu da kaldırdık… Hem berberlik yapacak hem de emekli maaşını tam alacak” dedi. Erken seçimlere 17 gün kala Mudurnu'da çalışmaları değerlendiren Milletvekili Adayı Fatih Metin,AK Parti hükümetleri döneminde Bolu'nun her yerine büyük hizmetler yaptıklarını belirterek, “Mudurnulu kardeşlerimizin bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetler hususunda memnuniyetlerini görmüş olmak bizleri ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

MUDURNU'DA ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Metin, Ahiler Diyarı Mudurnu'da hayata geçirilen veya planlanan projeler hakkında konuşarak,“İnşallah Bolu-Mudurnu yolumuzun ihalesi bitti, yer teslimi yapıldı ve ihaleyi alan şirket Allah nasip ederse önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacak. İlçe hastanemizin yer teslimi ile ilgili çalışma da tamamlandı, yatılı bölge okulumuzun arkasındaki trafo denilen bölgede 20 dönümlük alana hastanemizi yapacağız. Onun dışında 1. ve 2. etap TOKİ konutları ile alakalı teslimler gerçekleşti, 3. etap inşaatı devam ediyor, 4. etap içinde talepler toplanmaya devam ediyor. Yine köylerimizdeki her türlü probleme de vakıfız. İnşallah önümüzdeki yıl Mudurnu Ovası'nın tamamı sulanacak çok önemli bir projeyi hayata geçirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Projelerin hayata geçmesi için AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinin gerekliliklerinden bahseden AK Partili siyasetçi, sözlerini şu şekilde tamamladı: Bütün bunların gerçekleşmesini sağlayan en önemli husus, milletimizin, değerli seçmenimizin tek başına AK Parti iktidarını desteklemesinden geçiyor. AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarıyla, Bolu'da 3-0'la, ülkemizin güven ve istikrar ortamıyla inşallah hem Mudurnu, hem de Bolu'muz bu hizmetlerden maksimum seviyede faydalanmış olacak. Bizlerde daha fazla hizmeti bu topraklara kazandırmış olacağız.” Haber Merkezi