Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmak isteyen fakat yaylada olduğu için ulaşım sıkıntısı çeken vatandaşlara büyük müjde. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda, Bolu Belediyesi ile Ak Partili diğer ilçe ve belde belediyelerin, aracı ve ulaşım imkânı zayıf olan yayla sakinleri araç kaldıracaklarını bildirdi.

Bolu'daki Ak Partili belediye başkanları Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek üzere Köroğlu Otel'de bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, köy muhtarlarından gelen talepler doğrultusunda oy kullanmak isteyen vatandaşların yaylalardan alınarak oyunu kullanacağı köylere taşınacağını söyledi.

Yılmaz, belediye başkanları olarak muhtarlardan gelecek tüm talepleri dikkate alacaklarına vurgu yaparak, Vatandaşımızın hür iradesini sandığa yansıtmak için belediyeler olarak halkımıza hizmet edeceğiz. Tabi talep gelmeyen diğer yerler için bir şey diyemeyiz. Bizler ancak gelen taleplere göre hareket ederiz. Muhtarlarımızın böyle bir taleplerini bilmeyen vatandaşlarımız olabilir, buradan bunun bilgisini kamuoyu ile paylaşmak istiyorum” dedi.

Seçim günü yaylalarda olup aracı olmayan veya ulaşım imkânı zayıf olan bütün vatandaşların oy kullanmasını sağlayacaklarını dile getiren Yılmaz, seçmenlerin rahat ve sorunsuz bir şekilde oy kullanması adına bütün araçlarını seferber edeceklerini kaydetti.