AK Parti teşkilatı tam kadro ile yeni atanan İl Defterdarına ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
İlk olarak geçtiğimiz günlerde İl Defterdarlık görevine yeni atanan Zekai Dede'yi AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları'nın yanı sıra çok sayıda il yönetim kurulu üyesi ziyaret etti.
“MAKSAT BOLU'YA HİZMET ETMEK”
Karşılıklı sohbet içinde geçen ziyarette, adına söz alan AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu'nun her kurumuna ellerinden geldiği kadar her zaman destek olmaya çalıştıkları söyleyerek konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Bize ne düşüyorsa her aşamada yapmaya hazırız. Sonuçta maksat Bolumuza, ülkemize hizmet etmek. Bolu'da müthiş bir insan dokusu söz konusu. Devleti milleti ile barışık her noktada devlet kurumlarına yardımcı olmayı hedefleyen bir yapı var. Bizlerde hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu nedenle sizlerde bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Bu nedenle üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırız” dedi.
Milletvekili Fehmi Küpçü ise, konuşmasına bir müjde ile başladı. Küpçü, Geçtiğimiz hafta Meclisten geçen Avukatlık ve Mali Müşavirler ile ilgili Kat mülkiyetine tabi gayrimenkullerde mesken sayılan yerler iş yeri olarak kullanılamıyor ve bu da çok büyük sıkıntı yaşatıyordu. Artık böyle bir sıkıntı kalmadı” diyerek yasanın kanunlaştığını söyledi.
İl Defterdarı Zekai Dede ise, AK Parti İl Teşkilatının tam kadro gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti.
“BOLU HALKI ORMANINI SAHİPLENİR”
İl Defterdarlığı ziyaretinden sonra Orman Bölge Müdürlüğüne geçen partililer geçtiğimiz hafta Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'ne atanan Yusuf Şahin'i ziyaret etti.
Yoğun katılımın olduğu ziyarette söz alan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın Bilindiği üzere Bolu, Türkiye ormanlarının 2,63'ünü kaplamakta. Bolu halkı da ormanını sahiplenen, sahip çıkan bir halk ve bu nedenle işinizi kolaylaştıracaktır” dedi.
İl Başkanının ardından söz alan Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin ise bizden önce abimizin bırakmış olduğu noktadan en az onun bıraktığı noktayı yakalayabilmek bir başarı ama hedefimiz onu geçmek tabii ki” şeklinde konuşarak Orman Genel Müdürlüğü Or-Köy Daire Başkanı olarak Ankara'ya giden Sırrı Köstereli'ye övgüler yağdırdı.
BOZULAN KÖY YOLLARI İÇİN YASA TEKLİFİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ”
Milletvekili Ali Ercoşkun ise Bozulan köy yollarının yapımı için bir Kanun teklifi üzerinde çalıştıklarını söyleyerek, konuşmasında Orman emvali üretimi ve nakliyesi özel idareye ait olan yollar üzerinden gerçekleştiriliyor. Dolayısıyla özel idare tarafından yapılan köy yolları çok kısa süre içerisinde bozularak deforme oluyor. Bu noktada hazırlamış olduğumuz kanun teklifi ile Orman İşletme Müdürlüklerinin elde ettikleri karın yüzde %10'unu Özel İdarelere aktarması ve dolayısıyla bu rakamla da hem bakım hem de asfaltlama işlemlerinin yapılmasına yönelik bir kanun tasarısı teklifimiz var. Bu konuda çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.