Kongre sonrası sivil toplum kuruluşu örgütleri ile bir araya gelen Ak Parti Bolu İl Teşkilatı'nın son durağı Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Bolu Şubesi oldu.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen'in sergilediği duruştan dolayı memnuniyetini ifade eden İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Memur-Sen'in memleketin menfaatine olan her konuda sağlam durduğunu, kamuoyunu bilgilendirdiğini ve gerçek bir sivil toplum örgütü görevini fazlasıyla yerine getirdiği inancındayım” dedi. İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Şube binasında, konfederasyona bağlı sendikaların şube başkanları ile çok sayıda yönetim kurulu üyesinin yer aldığı ziyarete İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“SİZLERE MÜTEŞEKKİRİZ”

Memur-Sen'in üstlendiği sivil toplum kuruluşu görevini yerine getirdiğini kaydeden Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Memur-Sen'in memleketin menfaatine olan her konuda sağlam durduğunu, kamuoyunu bilgilendirdiğini ve gerçek bir sivil toplum örgütü görevini fazlasıyla yerine getirdiği inancındayım. O konuda sizlere müteşekkiriz. Hepinizden Allah razı olsun. Çünkü ülkenin, ümmetin menfaatine olan her işte birlik beraberliğin olması, ortak aklın yürümesi bu ülkenin geleceği açısından büyük önem arz ediyor. Bunlar geçmişte farklı şekilde tezahür ediyor ve ülkenin hiç hayrına olmuyordu. Geçmişte hep birlikte bunları yaşadık. Ama bugün bu güzelliklerin olması, ortak yürüyüşün oluşması bizlere güç veriyor” şeklinde konuştu.

"ÜLKEYE HİZMET EDEN HER KİM OLURSA BİZ ONUN YANINDAYIZ"

Ak Partili siyasilerce gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Memur-Sen Bolu Şube Başkanı Ahmet Koçak'ta yaptığı konuşmada "Memur-Sen'in Türkiye'de de Bolu'da da fotoğrafı belli. Bizler ülkesi ve ümmeti için elinden geleni yapan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Duruşumuz, yerimiz belli. Türkiye'de 800 bin, Bolu'da da 800 üye ile birinci sivil toplum örgütüyüz şuanda. Bu ülkeye hizmet eden her kim olursa biz onun yanındayız. Siyasi hareket olarak bizleri iktidara destek veren bir sivil toplum örgütü gözüküyorsak bunun temelinde yatan tek neden budur. İktidarın 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde gerçekten güzel işler yaptığına şahit olduğumuz için bu çizgideyiz" dedi. Konuşmasının devamında bu yıl içinde yapılacak genel seçimlere de değinen Ahmet Koçak, girilen sürecin olduğunu belirtti. Koçak, "Biz size şimdiden 5 ay sonra yapılacak seçimler için başarılar diliyoruz" diye konuştu. Haber Merkezi