AK Parti Bolu il teşkilatı, mahalli idareler seçimleri öncesi gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine Memur-Sen ile devam etti.
Ak Parti Bolu İl teşkilatı, düzenli olarak gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine bu hafta Memur-Sen ile devam etti. Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Ak Parti Bolu Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.
Burada, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Başkanı Ahmet Koçak ve sendika üyeleri ile bir araya gelen Ak Partili siyasiler, demokrasinin temel değerlerinden biri olan sivil toplum kuruluşlarının görüş ve düşüncelerine büyük önem verdiklerini söyledi. Siyasiler ayrıca yaptıkları konuşmalarında iki hafta sonra gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerine de değinerek, 30 Mart'ta sadece belediye başkanı ya da il genel meclis üyeleri seçilmeyeceğini, seçimlerin Türkiye'nin kaderini belirleyeceğini ifade ettiler.
Memur-Sen Bolu İl Başkanı Ahmet Koçak'ta Ak Partili siyasilerin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, siyasilere 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde başarılar diledi.