Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Bolu Teşkilatları, Gerede'de vatandaşlarla bir araya geldi.

7 Haziran seçimleri öncesi gece gündüz çalışan Ak Parti teşkilatları, Gerede'de seçim çalışmalarını sürdürdü.

Gerede İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen etkinliğe katılan Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Mehmet Emin Güz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı Ali Şafak, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

“HİZMETLERİMİZİ ARTTIRACAĞIZ”

Organizasyonda konuşan Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, 7 Haziran seçimleri bizler için çok önemli. Bu nedenle geçtiğimiz dönem kaybettiğimiz 1 milletvekilliğini geri almamız gerekiyor. Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü çok çalışırken, diğer vekil icraatlarını konuşarak yapmış. Bu da Bolu'ya çok şey kaybettirdi. Gerede olarak Türkiye rekoru kırıp emanetimizi geri almak istiyoruz. Bizler siz güveniyoruz” dedi.

“GEREDE KALKINDI, GELİŞTİ”

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü ise, Gerede'de önemli yatırımlara imza attık, önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bunları yaparken el ele verdik, hizmet kalitemizi arttırdık. Geçtiğimiz dönem kaybettiğimiz 1 milletvekilliğini geri alarak daha güçlü bir şekilde sizler için hizmet etmeye hazırız. Burada da sizlere büyük görevler düşüyor. Biz Gerede'nin Türkiye rekoru kıracağını düşünüyoruz” diye konuştu.

“HEP BİRLİKTE GEREDE'Yİ KONUŞACAĞIZ”

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun ise, Havası sert, adamı mert Geredeliler. 2011 yılından bu yana TBMM'de sizleri temsil etmeye çalışıyoruz. Seçildikten sonra Bolu'nun her köşesine hizmet götürmeye çalıştık. Yaptığımız işler kadar yapmamız gereken birçok iş olduğunu biliyoruz. Bu işleri milletin içinden çıkan, sizlerle aynı duyguları yaşayan kardeşleriniz olarak sizin için, hep birlikte çalışarak gerçekleştirdik. Bugün çok önemli bir dönemeç öncesinde beraberiz. Bugüne kadar atılan bütün adımların perçinleneceği, bir daha geri dönüşü olmayan bir seçim olacak. Gerede olarak biz Türkiye rekoru kırarsak, Cumhurbaşkanımızın karşısına hep birlikte çıkacağız, hep birlikte Gerede'yi konuşacağız” dedi.

GEREDE PAZARINDA BÜYÜK İLGİ

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Mehmet Emin Güz esnafları ziyaret ettikten sonra Pazar alanına gitti. İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in de katıldığı ziyaretlerde Ak Parti milletvekili adayları ve teşkilatlarına büyük ilgi gösterildi. Milletvekili adayları ile sohbet eden esnaflar, istikrarın sürmesi gerektiğini, 7 Haziran seçimleriyle birlikte ülkedeki kalkınmanın artarak devam etmesi yönünde temennilerde bulundu.

MARKETTEN ALIŞVERİŞ YAPTILAR

Esnaf ziyaretleri sırasında bir markete giren milletvekili adayları, alışveriş yaptı. Geredeli olan milletvekili adayı Fehmi Küpçü, işyerlerine giderek kol kola yürüdüğü Mehmet Emin Güz için oy istedi. Mehmet Emin Güz'ü milletvekili olarak Ankara'ya göndereceklerini söyleyen esnaflar, İnşallah sizi Ankara'ya göndereceğiz. Mütevazi kişiliğini ile herkesim tarafından beğeniliyorsunuz. Sizi destekliyoruz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde istikrar sürecek ve Bolu tekrar 3-0 yapacak” diye konuştular.

MENGEN'DE PİKNİĞE KATILDI

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun daha sonra Mengen'e geçerek Sağlık sendikası tarafından organize edilen pikniğe katıldı. Sendikacılarla sohbet eden Ali Ercoşkun, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Haber Merkezi