Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a yeni hizmet binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Gerede İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerine, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Ak Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak ziyarette yaptığı konuşmasında; Seçimlerden önce olduğu gibi, sonrasında da Ak Parti ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi sergilemek istedik. Aile içinde bu tür ziyaretler esastır, sizde teşkilatımızın içinden geldiniz, bu vesile ile sizlere başarı dileklerimizi ileterek her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” diyerek yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlçe yönetimine ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Ziyaretinizle güç veriyorsunuz. Seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrası da bu birlik, beraberlik ve dayanışma devam edecek. Dostların ve dost olmayanların bunu görmesi gerekiyor. Partimiz her seçimde oylarını artırıyor, her girdiği seçimde daha çok teveccüh görüyor. Bunun nedeni ülkeye hizmet etme sevdasıdır. Seçilenler ve gönülden hizmet eden siz teşkilatlarımız arasındaki memnuniyet, uyum ve sürekli tazelenen heyecan seçim sonuçlarına yansıyor. Bu da Ak Parti'nin ülkede artan ivmesine destek veriyor. Bu ülkeye, vatana ve millete hizmet sevdası, bu birliktelik Ak Parti'de kuruldu” dedi.

Gerede olarak son seçimlerde elde edilen başarı ile büyük bir gurur yaşadığının altını çizen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Son seçimlerde elde ettiğiniz başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki seçimlerde de artan ivme ile başarılarınızın devamını diliyorum. Ak Parti'ye kattığınız güçten ve memlekete yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Geleceğin Gerede'sini planlayarak halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile çıktığımız bu yolda ziyaretiniz beni mutlu ettiği kadar, ayrıca güç de vermiştir” dedi.

Yapılan ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek iki tarafta başarı dileklerinde bulundu. Haber Merkezi